ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
18°C
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Açık
18°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
reklam

Uzungöl Ördeklerin Barınma Mekanı

Uzungöl Ördeklerin Barınma Mekanı
06.12.2011 12:58
A+
A-

Uzungöl Ördeklerin Barınma Mekanı 1

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Uzungöl bu günlerde soğuk kış günlerini yaş

arken, ördeklerinde barınma mekanı oldu. Uzungöl’ü ziyaret eden vatandaşlar yabani ördekleri seyretmekten büyük mutluluk duyarak yaban ördeklerini yemliyor.

Birbirinden güzel renkli tüyleri ile göz kamaştıran Yabani Ördekler kış olması nedeniylede yem bulmakta sıkıntı çekiyor. Bu durumu fark eden Uzungö halkı ve ziyaretçiler ördekleri ekmek ve benzeri gıdalarla besliyor. Atılan yemleri almak için birbirleri ile mücadele eden ördekler yaptıkları hareketlerle de ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Göle serpilmiş olarak bulunan ördekler yemin atılmasıyla bir anda toplanmakta ve harika bir görsellik ortaya çıkmaktadır.

Turizm beldesi Uzungöl’de bulunan ördekler halk tarafından yaz kış korunduğu ve avlanmalarının da yasak olduğu ifade edildi.

Uzungöl’de Ördekler Ziyaretçiler Tarafından Yemleniyor başlıklı ve Karadeniz ve Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Uzungöl bu günlerde soğuk kış günlerini yaşarken, aç kalan ördekler gölü ziyarete gelen vatandaşlar tarafından yemleniyor. özetli haberi okudunuz.

Uzungöl Ördeklerin Barınma Mekanı 2

Uzungöl Ördeklerin Barınma Mekanı 3

Uzungöl Ördeklerin Barınma Mekanı 4

Uzungöl Ördeklerin Barınma Mekanı 5

Uzungöl Ördeklerin Barınma Mekanı 6

Uzungöl Ördeklerin Barınma Mekanı 7

Uzungöl Ördeklerin Barınma Mekanı 8

Uzungöl Ördeklerin Barınma Mekanı 9

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.