Şehidimizin kabrine ziyaretçi akını devam ediyor. Valimiz A. Celil Öz de eşiyle birlikte şehidimize kabir ziyaretinde bulundu.
Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla girdiği silahlı çatışmada şehit düşen hemşerimiz komiser Ahmet Çamur’un Çaykara Soğanlı Mahallesi Üçdirek(Zihon) mevkiindeki mezarı ziyaretçi akınına uğruyor.
Ülkemizin dört bir yanından gelen çok sayıda vatandaşımız şehidimizin mezarını ziyaret ederek ona saygılarını ifade ediyorlar.
Trabzon Valisi A. Celil Öz’de eşiyle birlikte Ahmet Çamur’un mezarını ziyaret edip, ailesiyle görüştü. Ailesine ve yakınlarına taziyelerini bildiren vali Öz, şehitlerimizin geride bıraktığı aile bireylerinin bizler için çok değerli bir emanet olduğunu söyleyerek “ Şehidimizin emanetlerini gözümüz gibi koruyacağız. Devletimizin tüm imkânlarını onlar için esirgemeyeceğiz. Her zaman yanlarındayız” dedi.