ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
36,2229
EURO
38,0529
ALTIN
3.367,86
BIST
9.877,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
reklam

Yeni Valimiz Dr. Recep Kızılcık

Yeni Valimiz Dr. Recep Kızılcık
13.06.2009 09:58
A+
A-

Yeni Valimiz Dr. Recep Kızılcık 1

Son Valiler kararnamesiyle Trabzon Valisi de değişti. Trabzon’un yeni valiliğine Batman Valisi atandı. Trabzon’un eski Valisi Nuri Okutan ise Şanlıurfa Valiliği

görevine atandı.

Dr Recep Kızılcık Kimdir?

Trabzon Valiliğine atanan Dr.Recep Kızılcık  2007 yılında Batman’a vali olarak atanmadan önce Başbakanlık Kanunlar ve Kararlar Genel Müdür yadımcısı görevinde bulunuyordu.

Yeni Trabzon Valisi Dr. Recep KIZILCIK 21.04.1967 Tekirdağ ili, Malkara İlçesi, Sağlamtaş Beldesi doğumlu.
 
1985 – 1989 İstanbul Üniversitesi Kamu Yönetimi Lisans, 1989-1999 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde Yüksek Lisans ve Doktora yapmış, 1990-1993 yılları arasında Zonguldak Kaymakam Adayı olarak atanmış, 1992-1993 yılları arasında dil eğitimi için İngiltere’de bulunmuştur. 1993-1995 yılları arasında Pehlivanköy/Kırklareli Kaymakamlığı, 1995-1997 yılları arasında Kürtün/Gümüşhane Kaymakamlığı, 1997-1999 yılları arasında Kahta/Adıyaman Kaymakamlığı, 1999-2002 yılları arasında İçişleri Bakanlığı Şube Müdürü, Daire Başkanı olarak görev yaptıktan sonra 2003 yılında Kanunlar ve Kararlar Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmış, bu görev sırasında “İyi Düzenleme Direktörü” olarak AB ve OECD ile yapılan çalışmaları koordine etmiştir.
 
05.03.2007 tarihinde Batman Valiliği görevine getirildi. 11.06.2009’da Trabzon Valiliğine atandı.
 
Çok iyi derecede İngilizce bilen Dr. Recep KIZILCIK, evli ve iki çocuk babasıdır.
 
Yeni Kararname İle Hangi Vali Nereye Atandı?

Valiler Kararnamesi Resmi Gazete’nin bugünkü nüshasında yayınlandı. İçişleri Bakanlığının 10.06.2009 tarihli 10030 numaralı yazısı ve Bakanlar Kurulunun 11.06.2009 tarihli kararıyla 22 ilin valisi değişti. Buna göre, 8 vali merkeze alınırken, 9 kişi ilk kez vali oldu. Kararnameye göre 13 valinin de görev yeri değiştirildi. İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah da Osmaniye Valisi olarak atandı.

Bakanlar Kurulu tarafından alınan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan atama kararnamesi Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayınlandı.

Kararnameye göre, Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu, Hatay Valisi Nusret Miroğlu, Kırşehir Valisi M. Lütfullah Bilgin, Nevşehir Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu, Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan, Uşak Valisi M. Kayhan Kavas, Kırıkkale Valisi M. Bahrettin Demirer merkeze alındı.

Kararnameye göre,
Amasya Valisi M. Celalettin Lekesiz Hatay Valisi,
Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu Kırklareli Valisi,
Giresun Valisi Mustafa Taşkesen Tunceli Valisi,
Kars Valisi Mehmet Ufuk Erden Kırşehir Valisi,
Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Çoş Aydın Valisi,
Konya Valisi Osman Aydın Nevşehir Valisi,
Malatya Valisi H. İbrahim Döşöz Amasya Valisi,
Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan Konya Valisi,
Trabzon Valisi Nuri Okutan Şanlıurfa Valisi,
Tunceli Valisi Mustafa Yaman Girensun Valisi,
Van Valisi Özdemir Çakacak Uşak Valisi,
Batman Valisi Recep Kızılçık Trabzon Valisi, Osmaniye Valisi Zübeyir Kemelek Tekirdağ Valisi olarak atandı.

9 KİŞİ İLK KEZ VALİ OLDU
Kararnameye göre,
Develi Kaymakamı Ahmet Turhan Batman Valisi,
Nizip Kaymakamı Hakan Yusuf Güner Kırıkkale Valisi,
Mülkiye Başmüfettişi Ahmet Kara Kars Valisi,
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu Van Valisi,
Emniyet Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Ali Kolat Sivas Valisi,
Mülkiye Başmüfettişi Yılmaz Arslan Balıkesir Valisi,
Mülkiye Başmüfettişi Ulvi Saran Malatya Valisi,
Mülkiye Başmüfettişi Mustafa Menlihaliloğlu Artvin Valisi,
İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah Osmaniye Valisi olarak atandı.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.