ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5997
EURO
34,8055
ALTIN
2.500,72
BIST
9.438,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
25°C
reklam

Çaykaralı Avukat Soma’da Hukuk Bürosu açtı

Çaykaralı Avukat Soma’da Hukuk Bürosu açtı
16.10.2022 19:20
A+
A-

Manisa’nın Soma İlçesinde Çaykaralı Avukat Şükrü Batuhan Sağlam Hukuk Bürosu açtı.

Soma Adliye binası karşısında yepyeni bir avukatlık Bürosu açıldı. Manisa’nın Soma İlçesinde ilk kez Trabzonlu  Çaykara Taşlıgedik Mahallesinden Uzun yıllar önce Soma’da yerleşen bir çok Karadenizlilerden biri olan 7 Kardeşlerden İş İnsanı Mehmet Sağlam Yıldırım’ın oğlu Şükrü Batuhan Sağlam Soma’nın önde gelen isimlerin katılımı ile büronun açılış gerçekleşti.

14 Ekim 2022 Cuma günü Soma’nın sevilen sayılan iş İnsanlarından Yıldırım Sağlam’ın oğlu Şükrü Batuhan Sağlam’ın avukatlık bürosu coşkulu bir kalabalığın katılımı ve sade bir törenle hizmete açıldı. Adliye karşısında 1. kattaki hukuk bürosu açılışına Belediye Başkanı Ali Tulup, Başkan Yardımcısı Abdullah Ekşi, Manisa Barosu yöneticileri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Ayan, TSO Yöneticileri, CHP İlçe Yönetimi ve Kadın Kolları Başkanı Nilgün Demirhan, BBP İlçe Başkanı Ahmet Bakır, İYİ Parti İlçe Başkanı Vehpi Çiçek ve kadın kolları, belediye meclis üyeleri, Diş Hastanesi Başhekimi Zafer Bingöl, Kızılay Başkanı Aziz Günal, Pazarcılar Derneği Başkanı Coşkun Çayıroğlu, Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Hayati Uzun, Yörükler Derneği Başkanı Muzaffer Kılıç, Berberler Odası Başkanı Ali Örs, Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticileri, avukatlar, Soma’nın seçkin esnaf ve işadamları ile çok sayıda davetli katıldı. Av. Şükrü Batuhan Sağlam ile aynı hukuk bürosunda 3 yıl birlikte çalışan Av. İsmet Erkul, Şükrü Batuhan Sağlam’a başarılar diledi. Yıldırım Sağlam da açılışa katılan tüm konuklarına teşekkür etti. Açılışa katılan konuklara Fatih Lokantası sahibi Ahmet Şen tarafından hazırlanan etli pilav ikram edildi.

İLETİŞİM:0507 609 67 61

 

ETİKETLER:
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.