
CHP Çaykara İlçe Başkanı Hasan Atalay, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Şenay Çimen Karakaş için bir tebrik mesajı yayımladı.
Ortahisar Belediyesi’nde İmar ve Şehircilik Müdürü olarak görev yaparken, Belediye Başkan Yardımcılığı makamına atanan Çaykaralı hemşehrimiz Şenay Çimen Karakaş, memleketi Çaykara’da sevinçle karşılandı. Atamanın ardından bir açıklama yapan CHP Çaykara İlçe Başkanı Hasan Atalay, Karakaş’ın liyakatine vurgu yaparak başarı dileklerini iletti.
“Liyakat ve Hizmet Aşkı Bir Arada”
Başkan Atalay yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
“Ortahisar Belediyemizde bugüne kadar İmar ve Şehircilik Müdürü olarak kıymetli çalışmalara imza atan değerli hemşehrimiz Sayın Şenay Çimen Karakaş’ın, Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilmiş olmasını büyük bir memnuniyetle öğrendim. Teknik birikimi ve çalışkanlığıyla tanınan Karakaş’ın, bu üst düzey görevde de şehrimize ve Ortahisar halkına çok değerli hizmetler sunacağına yürekten inanıyorum.”
“Naim Çimen’in Onurlu Mirası”
Karakaş’ın babası olan önceki dönem ilçe başkanı Naim Çimen’i de anan Atalay; “Şenay Hanım, sadece mesleki başarısıyla değil, aynı zamanda geçmiş dönem ilçe başkanımız, kıymetli büyüğümüz Sayın Naim Çimen’in bizlere bıraktığı dürüstlük ve hizmet mirasının da bir temsilcisidir. Bir evladın, babasından aldığı hizmet bayrağını böylesine onurlu makamlarda dalgalandırması bizler için ayrı bir gurur kaynağıdır,” dedi.
“Başarıları Daim Olsun”
Mesajının sonunda Karakaş’a yeni görevinde başarılar dileyen Atalay; “Çaykara’nın yetiştirdiği değerlerin Trabzon’un yönetim kademelerinde söz sahibi olması, ilçemiz adına onur vericidir. Sayın Şenay Çimen Karakaş’a yeni görevinde muvaffakiyetler diliyor; bu atamanın Ortahisar’ımıza ve Trabzon’umuza hayırlı olmasını temenni ediyorum,” ifadelerini kullandı.