ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5994
EURO
34,8026
ALTIN
2.503,83
BIST
9.431,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
24°C
reklam

Eski Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu aday adayı

Eski Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu aday adayı
12.11.2018 20:56
A+
A-

30 Mart 2019 da yapılacak olan yerel seçimlerde başkanlık için aday adayı müracaatları devam ediyor.  Bu gün de bir önceki Çaykara Belediye Başkanlığı yapan ve  TİSKİ Yönetim kurulu üyesi Namık Kemal Gedikoğlu Ak Partiden aday adayı oldu.

2009-2014 tarihleri arasında Çaykara Belediye başkanlığı yapan Namık Kemal Gedikoğlu bağımsız olarak seçildi daha sonra ise Ak Partiye geçerek başkanlığa devam etti.

Eski Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu aday adayı 1

Namık Kemal Gedikoğluve Muahmmet Selçuk

Parti binasında Çaykara AK Parti ilçe başkanı  Muhammet Selçuk’a başvuruda bulunan Namık Kemal Gedikoğlu Ak Partiden Çaykara belediye başkanı aday adayı oldu.

Namık Kemal Kemal Gedikoğlu kimdir?

1957 tarihinde Çaykara’da doğdum. İlk ve Orta Öğrenimimi Çaykara’da tamamladım 1977
yılında Ankara Maliye Okulundan mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi
Sosyal Bilimler Fakültesini bitirdim.

14.06.1977 yılında Balıkesir Askeri Saymanlığına Muhasebe Memuru, 1979 yılında Burhaniye Vergi Dairesi Müdürlüğüne Gelir Memuru olarak atandı. Aynı dairede 1985 yılında gelir Şefi olan Gedikoğlu 2003 yılında Müdür yardımcısı olarak görevlendirildi

Balıkesir ili Burhaniye ilçesinde aday adayı olmak üzere 01.12.2009 tarihinde görevinden istifa eden Gedikoğlu, 29.03.2009 yerel seçimlerinde Çaykara’dan bağımsız olarak seçime girerek Belediye başkanı seçilen.  Gedikoğlu Başbakan recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılan törenden sonra Ak Partiye geçti.

11.07.2014 tarihinde İçişleri Bakanının oluru ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi İçme Suyu Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ) Yönetim Kurulu üyeliğine atandı.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. Eyüp IŞILDAK dedi ki:

    Bağımsız seçildi ne varki TISKI de bir su fiyatına AK PARTİ ye katıldı