ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
17°C
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
reklam

Karaçamlılar Dertlerini Volkan Abilerine Anlattılar

Karaçamlılar Dertlerini Volkan Abilerine Anlattılar
03.03.2014 15:58
A+
A-

Karaçamlılar Dertlerini Volkan Abilerine Anlattılar 1Yeni Büyükşehir Yasası’ndan sonra belediyeleri kapatılan Çaykara’nın Karaçam beldesi sakinleri hükümetin kendilerini kaderleri ile baş başa bıraktığını belirterek dertlerini CHP Trabzon Milletvekili ve büyükşehir belediye başkan adayı Volkan Canalioğlu’na anlattılar.

Yeni Büyükşehir Yasası’ndan sonra belediyeleri kapatılan Çaykara’nın Karaçam beldesi sakinleri hükümetin kendilerini kaderleri ile baş başa bıraktığını belirterek dertlerini CHP  Trabzon  Milletvekili ve büyükşehir belediye başkan adayı Volkan Canalioğlu’na anlattılar.
Karaçam beldesini ziyaret eden Canalioğlu’na belde sakinleri “Beldemiz en yakın olan Çaykara ilçesine 20 kilometrelik bozuk, tek şerit dağ yolu ile bağlıdır. Çaykara’ya ulaşım ise yaklaşık 1 saatte sağlanıyor. Bu konumda olan bir coğrafyayı mahalle statüsüne düşürmek bu yörede yaşayan insanlara yapılmış en büyük kötülüktür. Belediye bu yörede yaşayan insanların can simididir. Beldemizde kış çok ağır geçer. Kışın 2 metreyi bulan bir kar yağışından sonra burada hayat adeta felç olur. Belediye çalışanları gece gündüz demez, çalışır. Bizler bu coğrafyada doğduk. Burada büyüdük. Acısıyla, tatlısıyla hayatımızı burada yaşadık. Mezarımız burada, evimiz, geleceğimiz burada. Biz belediyemizi geri istiyoruz. Bu yanlıştan dönülmelidir” dediler.
“CHP BU YANLIŞI DÜZELTECEK”

CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı M. Volkan Canalioğlu da yeni Büyükşehir yasasının iptali için Anayasa Mahkemesi’ne başvurduklarını ancak reddedildiğini belirterek, “ İktidar  siyasi bir kararla bu yasayı çıkarmıştır. CHP olarak biz yeni büyükşehirler kurulmasına karşı değiliz. İtirazımız il sınırlarının büyükşehir kapsamına alınmasına idi. Anayasa Mahkemesi’ne başvuruda bulunduk. Maalesef Anayasa Mahkemesi başvurumuzu reddetti. CHP iktidarında bu yanlışı düzelteceğiz” diye konuştu.idarında bu yanlışı düzelteceğiz” diye konuştu. biz yeni büyükşehirler kurulmasına karşı değiliz. İtirazımız il sınırlarınınbüyükşehir kapsamına alınmasına idi. Anayasa Mahkemesi’ne başvuruda bulunduk.Maalesef Anayasa Mahkemesi başvurumuzu reddetti. CHP iktidarında bu yanlışıdüzelteceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.