ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
reklam

Çaykara Kaymakamlık Kupası grup maçlarında sona doğru geliniyor

Çaykara Kaymakamlık Kupası grup maçlarında sona doğru geliniyor
16.05.2019 01:31
A+
A-

Bu gün oynana kupa maçlarında B grubunda 2 C grubunda ise bir maç vardı.

Uzungölspor:3 – Megamy Enerji: 0 (Hükmen)

B grubunun güçlü takımı Uzungölspor son maçında Megamy Enerji ile karşılaşması gerekirken Megamy Enerji nin sahaya çıkamaması üzerine Uzungölspor 3 puanın sahibi oldu. Puanını 9 a çıkaran Uzungölspor B grubunun lideri olarak bir üst tura çıkarak kupanın favorileri arasında yerini aldı.

 FC Lİgoraş: 0 – Zeki Bilge: 3

B grubunun ikinci ve son maçında ise FC Ligoraş ile Zeki Bilge takımları karşı karşıya geldi. Her iki takımında maç öncesi 3 puanı buluyordu. Maçı kazanan B grubu ikincisi olarak bir üst tura çıkması maçın önemini daha da arttırdı. Oynanan maçta gülen taraf Zeki Bilge oldu. Zeki Bilge iddialı rakibini 3-0 yenerek puanını 6 ya çıkardı ve Uzungölsporun ardından bir üst gruba çıkan ikinci takım oldu.

Ases 1845: 1 –  Solaklı FK: 5

C gubunda ise grubun son maçı oynandı. Ases 1845 ile Solaklı FK  karşı karşıya geldi. Maç öncesi her iki takımında 3 puan bulunuyordu. Grup liderini belirleyen maç saat 24. 00’da başladı. Oynana maçı Solaklı FK 5-1 kazanarak grup lideri olarak bir üst tura çıkmayı başardı. Ases 1845 ise 2 olarak gruptan çıkmayı başardı.

Ancak Taşkıranspor Solaklı ile oynadığı ve 2-1 kaybettiği maçta itirazda bulundu. Taşkıranspor 3 puan kaybettiği maçta Solaklı FK lisanslı futbolcu oynattığı iddiasıyla tertip komitesine itirazda bulundu. Tertip komitesi itirazı henüz sonuçlandırmadı

 

Çaykara Kaymakamlık Kupası grup maçlarında sona doğru geliniyor 1

Uzungölspor Futbol takımı toplu halde

 

Çaykara Kaymakamlık Kupası grup maçlarında sona doğru geliniyor 2

Zeki Bilge futbol takımı toplu halde

 

Çaykara Kaymakamlık Kupası grup maçlarında sona doğru geliniyor 3

FC Ligoraş Futbol Takımı toplu halde

 

Çaykara Kaymakamlık Kupası grup maçlarında sona doğru geliniyor 4

Solaklı Futbol takımı toplu halde

 

Çaykara Kaymakamlık Kupası grup maçlarında sona doğru geliniyor 5

Ases1845 Futbol Takımı

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.