ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,4649
EURO
34,8352
ALTIN
2.421,86
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Yağmurlu
16°C
Trabzon
16°C
Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
reklam

Çaykaralı Başkan’ın yaptırdığı Plaj’da Kupa finali yapıldı

Çaykaralı Başkan’ın yaptırdığı Plaj’da Kupa finali yapıldı
08.09.2021 23:20
A+
A-
Plaj voleybolunda Federasyon Kupası mücadelesi hafta sonu Esentepe’de gerçekleştirildi
Çaykaralı Kıbrıs Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan Voleybol federasyonu ile Esentepe Belediyesi işbirliği içerisinde Plaj’da oynanan oyunlarda kazananlara kupaları verildi.

Voleybol Federasyonu ile Esentepe Belediyesi işbirliği içerisinde Esentepe Plajı’nda gerçekleştirilen Federasyon Kupası tamamlandı. Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere 2 gün süren organizasyonda toplam 32 karşılaşma oynandı. Organizasyonun 2. gününde oynanan yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmalarının ardından dereceye giren takımlar belli oldu.

Şampiyonlar belirlendi

Erkeklerde finalinde rakibi Osman-Umut çiftini 2-1’lik skorla mağlup etme başarısı gösteren Kemal – Aliosman çifti şampiyonluğa ulaştı. Erkekler 3’üncülük karşılaşmasında Kemal-Ertan ikilisi rakipleri Salih-Cafer ikilisini mağlup ederek 3’üncülüğe ulaştı.

Kadınlar finalinde Şengül-Fatma ikilisi Sahra-Azra çiftini 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Kadınlarda 3’üncülüğü Esra-Azra ikilisini 2-0 mağlup eden Kayra-Diyar ikilisi elde etti.

Organizasyonun tamamlanmasının ardından düzenlenen törenle dereceye giren takımlara ödülleri Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya, Asbaşkan Hasan Zabitoğlu, Dış ilişkiler Sorumlusu Buran Atakan, Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan ve Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor (GMBÇS) Başkanı Hasan Hasoğlan tarafından takdim edildi.

Parasal ödül verilecek

Törende ayrıca Voleybol Federasyonu Başkanı organizasyona katkılarından dolayı Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan’a anı plaketi takdim edildi. Dereceye giren takımlara kupa ödülleri yanında toplamda 8000 TL parasal ödül verilecek. Şampiyonlara, Esentepe Belediye Başkanı tarafından Belediye dinlenme tesislerinde 3 günlük konaklama ödülü de verildi.

Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan Kimdir?

1969’da Trabzon’un Çaykara Taşkıran Mahallesinde doğdu. 1975 yılında “özel göçmen” olarak Kıbrıs’a yerleşti. İlk ve ortaokulu Esentepe’de, liseyi Güzelyurt’ta okudu

1969’da Trabzon’da doğdu. 1975 yılında “özel göçmen” olarak Kıbrıs’a yerleşti. İlk ve ortaokulu Esentepe’de, liseyi Güzelyurt’ta okudu. 1992’de kamu görevlisi olarak Spor Dairesi’nde göreve başladı, Lefkoşa Atatürk Spor Kompleksi’nde çalıştı. 25 yıl aktif futbol ve 10 yıl hentbol oynadı. Her iki branşta da milli takımlar seviyesinde görev aldı. Hentbolda en iyi oyuncu, futbolda en iyi kaleci ödüllerinin sahibi. Esentepe Belediyesi salon sporları takım antrenörlüğü yaptı, hentbolda 5 yıl arka arkaya gol kralı oldu. Orta derecede İngilizce bilen Erdoğan, evli ve dört çocuk babası.

ETİKETLER:
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. Süleyman İpekçi dedi ki:

    “Çaykara”lı başkana yakışmadı. Daha düzgün işlerle meşgul olması lazım. (Kadın olsun erkek olsun) Çıplaklığı bir spor olarak göremeyiz bir müslüman olarak.. Bu bizim çaykaralı olma asaletimize de yakışmaz.