ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
reklam

Kupada heyecan devam ediyor. İşte günün sonuçları

Kupada heyecan devam ediyor. İşte günün sonuçları
13.05.2019 01:39
A+
A-

Kaymakamlık Kupası futbol turnuvası bu günde 3 maçla devam edildi. C grubunda Solak – Taşkıran, D grubunda Zeno – Şahinkaya ve E grubunda Karaçam – Ogenem karşı karşıya geldi

Solaklı: 2 – Taşkıran: 1

saat 22.00’da günün ilk maçında  C grubunda mücadele eden Solaklı ile Taşkıran karşı karşıya geldi. İlk maçını kaybeden Taşkıran Solaklı maçını da kaybederek gruptan çıkma şansını kaybetti. Solaklı Taşkıran’ı 2-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Şahinkaya: 2 – Zeno: 4

D grubunun iki iddialı takımı Şahinkaya ile Zeno saat 23.00’da karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçtan galip ayrılan Zeno 3 puan alırken oynadığı futbolla da kupada bende varım dedi. İlk yarıyı 1-0 yenik kapatan Şahinkaya  2 yarının ilk bölümünde etkili bir oyun oynayarak   skoru eşitledi. Peşinden bulduğu golle de  Zeno karşısında 2-1 öne geçti. İlerleyen dakikalarda oyunun kontrolünü ele geçiren Zeno oyunda hakimiyeti kurdu. Etkili geliştirdiği ataklarda peş peşe bulduğu gollerle maçtan 4-2 galip ayrıldı ve oynadığı futbolla kupada bende varım dedi.

Karaçam: 2 –  Ogenem:  0

E grubunda kupanın iddialı takımı Karaçam ile grubun iddialı takımı Ogenem günün son maçında karşı karşıya geldi. İlk maçlarını 3 puanla kapatan her iki takım bir üst tur için mücadele etti. Karşılaşmayı Karaçam 2-0 kazanarak puanını 6 ya çıkardı. Ogenem ise 3 puanda kaldı.

Kupada heyecan devam ediyor. İşte günün sonuçları 1
Solaklı Futbol takımı toplu halde

 

Kupada heyecan devam ediyor. İşte günün sonuçları 2
Taşkıran Futbol Takımı

 

Kupada heyecan devam ediyor. İşte günün sonuçları 3
Şahinkayaspor Futbol Takımı

 

Kupada heyecan devam ediyor. İşte günün sonuçları 4
Zenospor futbol takımı toplu halde

 

Kupada heyecan devam ediyor. İşte günün sonuçları 5
Karaçamspor futbol takımı toplu halde

 

Kupada heyecan devam ediyor. İşte günün sonuçları 6
Ogenemspor futbol takımı toplu halde
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.