ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,6064
EURO
34,8200
ALTIN
2.513,44
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
19°C
Salı Az Bulutlu
25°C
reklam

Geleceği Yazan Kadınlar Projesinde Türkiye üçüncüsü oldu

Geleceği Yazan Kadınlar Projesinde Türkiye üçüncüsü oldu
25.11.2019 22:58
A+
A-

Turkcell ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından hayata geçirilen “Geleceği Yazan Kadınlar” projesi, Türkiye finalinde Çaykaralı Büşra Göral’ın ‘Digi-Tar’ Projesi Türkiye üçüncüsü oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Turkcell işbirliğinde gerçekleştirilen Geleceği Yazan Kadınlar Projesi’nin Final ve Ödül Töreni İstanbul’da gerçekleştirildi.

Geleceği Yazan Kadınlar finali ve ödül töreni programına; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşleri Emine Erdoğan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, proje katılımcıları ile Sakarya’yı temsilen SATSO Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Zehra Dirim, proje sahipleri ve proje eğitmenleri iştirak etti.

Turkcell ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından hayata geçirilen “Geleceği Yazan Kadınlar” projesi kapsamında Küçükyalı Plaza’da düzenlenen Türkiye finalinde Sakarya’dan Büşra Göral’ın ‘Digi-Tar’ Projesi Türkiye üçüncüsü oldu.

Turkcell Plaza’da düzenlenen Final ve Ödül Töreni organizasyonunda, proje kapsamında başarılı olanlara ödülleri verildi.

Geleceği Yazan Kadınlar Projesinde Türkiye üçüncüsü olan Büşra Göral Çaykaranın Köknar Mahallesinden olup ailesiyle birlikte Sakarya’da ikamet etmektedir.

Geleceği Yazan Kadınlar Projesinde Türkiye üçüncüsü oldu 1

 

 

 

Geleceği Yazan Kadınlar Projesinde Türkiye üçüncüsü oldu 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.