ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
18°C
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Açık
18°C
Pazartesi Açık
18°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
reklam

Çaykaralı İş insanı Akçaabat’ta Yıldızlı Arena GO-Kart açıldı

Çaykaralı İş insanı Akçaabat’ta Yıldızlı Arena GO-Kart açıldı
30.10.2022 22:44
A+
A-

Trabzon’da yarış severlerin merakla beklediği an geldi. Yıldızlı Arena Go-Kart hizmet vermeye başladı.

Trabzon’da yarış tutkunlarının merakla beklediği an geldi ve Yıldızlı Arena Go-Kart bugün hizmet vermeye başladı. 9 araçla hizmet vermeye başlayan Yıldızlı Arena Go-Kart’ta yarış sektörünün en araçlarından olan 6.5 beygir gücünde araçları yarış severlerle buluşturacak.

350 metre uzunluğundaki pist ile adrenalin dolu yarışlara imza atılacak olan Yıldızlı Arena Go-Kart’ta güvenlik önlemleriyle de dikkat çekiyor. Yıldızlı Arena Go-Kart tesisleri açılışa katılanların yoğun ilgisini gördü. Yıldızlı Arena Go-Kart açılışına Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ile birlikte çok sayıda kişi katılım gösterdi.

Tesisin açılışına katılan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş, Uzungöl Turizmi yaşatma Derneği Başkanı ve doğa Fotoğrafçısı  Metin İnan, Uzungöl Birlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz, İş İnsani Fikret Göz, Telekom Memuru Volkan Alibeyoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Memuru Faruk  Eroğlu, İşletme sahibi Yakup Tahan’ın arkadaşlar ailesi yakınları, Uzungöl’den  gelen çok sayıda davetliler katıldı.

AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKAN EKİM İŞLETME SAHİBİ TAHAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Yıldızlı Arena GO-Kart Tesisi açılışına katılan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim açıklamalarında, ‘’Öncelikle kıymetli misafirlere saygılarımı sunuyorum. İşletme sahibi adına Yıldızlı Arena GO-Kart Tesisi’ne hoş geldiniz demek istiyorum. Turizmin ilimizde geliştiği dönemlerde bu gibi tesislere ihtiyacımız var. Uzungöl’den geldi ilçemiz Akçaabat’ta yatırım yapıyorlar. Ona ilçemiz adına teşekkür etmek istiyorum. Bu gibi tesislerin ilçemizde ve ilçelerimizde çoğalması gerekiyor. Özellikle gelen yabancı turistlerin vakitlerini geçireceği bu gibi alanlara ihtiyacı var. İlimizde, Akçaabat’ımızda bu gibi tesislerin önünü açmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yakup kardeşimiz ilk geldiğinde, ‘İnceleyim yapılabiliyorsa elimizden gelen yardımı size göstereceğiz’ dedik. Şükürler olsun. Rabbim imkan verdi ve burada güzel bir işletme açıldı. Ona ilçemiz adına bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyorum. Bu işletmenin Yakup kardeşime ve ailesine hayırlar getirmesini temenni ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.