ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5692
EURO
34,6876
ALTIN
2.508,26
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
19°C
Salı Az Bulutlu
25°C
reklam

Uzungöl’de düşük voltaj tepkisi

Uzungöl’de düşük voltaj tepkisi
11.09.2018 09:15
A+
A-

Bölgemiz’de her yıl binlerce yerli yabancı turistin ziyaret ettiği ünlü turizm merkezi Uzungöl’de, otel, restoran, pansiyon ve kafeterya gibi işletmeler elektrik sorunu yaşıyor.

Gölün batısında kalan Karester ve Klozomat mevkiinde  ki  işletmelerde, düşük voltajlı elektrik enerjisi nedeniyle elektronik aletler çalışmıyor, çoğuda arızalanıyor.

İşletme sahipleri 2014 yılından beri nereye başvurdu isek bir sonuç alamadıklarını, normalde 220 volt gelmesi gereken enerjinin 80 ile 110 volt arasında geldiğini aynı anda elektrikli aletlerin çalışmadığını, kimi zaman ise telefonlarını bile şarj edemediklerini dile getiriyorlar.

Bölgeye gelen turistler ise bu durumdan hoşnut olmadıklarını belirttiler.

Konu ile alakalı Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkilileri de bölge için yeni elektrik trafo merkezi proje ve etüt işlemlerinin yatırım programına alındığını ve kısa sürede sorunun çözüme kavuşturulacağını belirtti.

ETİKETLER:
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. emrah turan dedi ki:

    şu HES sahiplerine başvurun onların siyasi abileri vardır size yardımcı olurlar.elektriği de ucuza verırler size.