ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
19°C
Trabzon
19°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Parçalı Bulutlu
18°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
reklam

Uzungöl’e nasıl gidilir? Uzungöl’e ulaşım.

Uzungöl’e nasıl gidilir? Uzungöl’e ulaşım.
11.10.2012 16:22
A+
A-

Uzungöl’e nasıl gidilir ?  uzungöl’e ulaşım nasıldır onu anlatmaya çalışalım. Şirin Beldemiz Uzungöl Trabzon İline 100 km mesafededir. Trabzon Merkez Çömlekçi Mahallesinde bulunan Çaykara Tur Minibüsleri ile yaz aylarında  günün her saatinde ortalama 20 dakikada kışın iki saatte  bir Uzungöl’e servis vardır. Eğer özel aracınız yoksa Çaykara Tur ile girmek durumundasınız. Özel aracınız ile Uzungöl’e ulaşmayı düşünüyorsanız size çok güzel bir gün geçireceğinizi tavsiye ederek başlayalım yolumuzu tarif etmeye. Trabzon-Rize Sahil yolunu takip ederek ve birbirinden güzel doğa manzarası eşliğinde Yomra, Arsin, Araklı ve Sürmene İlçelerini takip ederek Trbzon’un Of İlçesine ulaşmış olursunuz. Of ilçe girişinden sağ tarafa ayrılan yolu takip ederek Çaykara yoluna girmiş olursunuz.

Of İlçe Merkezi ile Çaykara arası 25 km’dir. Bu istikamette seyahat ederken birbirinden renkli ve birbirinden güzel çay bahçelerinin içinden geçeceksiniz. Yol boyunca sıra sıra dizilmiş çay fabrikalarını ziyaret edebilir hatta çay ihtiyacınızı bile karşılayabilirsiniz. Solaklı Vadisinin batısı istikametinde Çaykara’ya kadar geldikten sonra bu defa Solaklı Vadisinin Doğu yamacına geçmiş olursunuz. Vadinin Doğu yamacında dere yataklarından akan birbirinden berrak buz gibi soğuk suların ve Solaklı vadisinin o muhteşem güzelliğinin üzerinizde bıraktığı büyük etki ile Çaykara’dan 20 dakikalık bir seyahat ile Uzungöl’e ulaşmış olursunuz.

Çaykara Tur iletişim

TRABZON: Çömlekçi mah.Yali cad. Ayisik sk.No.5 ORTAHİSAR/TRABZON  TLF: 0(462)321 85 76 – 0(462) 321 99 49
ÇAYKARA: Uzun sokak No 17/C 61940 ÇAYKARA/TRABZON TLF: 0(462) 616 22 99
DERNEKPAZARI: Dernekpazarı Merkez ,DERNEKPAZARI/TRABZON TLF: 0(462) 681 20 08
UZUNGÖL: Yeni Mah. UZUNGÖL/ÇAYKARA/TRABZON TLF: 0(462) 656 61 41
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.