ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
19°C
Trabzon
19°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Parçalı Bulutlu
18°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
reklam

Haci Ali Rıza Köksal son yolculuğuna uğurlandı

Haci Ali Rıza Köksal son yolculuğuna uğurlandı
16.08.2013 19:28
A+
A-

Haci Ali Rıza Köksal son yolculuğuna uğurlandı 1 Çaykara’nın son dönem alimlerinden olan ve Karasakallı hoca olarak da anılan ve dün vefat eden Haci Ali Rıza Köksal, bugün kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Uzun süreden beri karaciğer tedavisi gören Trabzon Belediye Başkanı Başdanışmanı ve Çaykara Yeşilalan ve Baltacılı Köyleri Derneği (YESBALDER) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Kösal, Kırıkkale İli Keskin İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, Yeşilyalı Kur’an Kursu Hocası Hasan Köksal ve Süleyman Köksal’ın babaları olan Haci Ali Rıza Köksal’ın cenazesi Çaykara merkezde kılındı. Cenazeye Çaykara Kaymakamı Musa Üçgül, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Yeşilyalı Belediye Başkanı Hüseyin Fidan, Trabzon İl Müftüsü Keramettin Demir, Çaykara Müftüsü Ali Fuat Baycan, Dernekpazarı Müftüsü Abdullah Aksoy, Trabzon Belediyesi çalışanları, siyasi parti ve sivil toplum temsilcileri ile kalabalık bir cemaat topluluğu katıldı. Dernekpazarı Müftüsü Abdullah Aksoy’un kıldırdığı cenaze töreninin ardından Hacı Ali Rıza Köksal’ın naaşı Yeşilalan Köyü’nde defnedildi. Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, defin işlemine de katılarak Köksal ailesinin acısını yakından paylaştı.

Ali Rıza Köksal Kimdir?

1932 yılında Çaykara’nın Yeşilalan Köyü’nde doğan Ali Rıza Köksal, 1970 yılında Çorum’da İmam Hatip olarak göreve başladı. 1973 yılında Of’un Aşağı Kışlacık Köyü Kavak Camiine tayin oldu. 9 yıl burada görev yaptıktan sonra, 1981 yılında Yukarı Kışlacık Merkez Camiinde göreve başladı. Burada da 16 yıl görev yapan Köksal, 1997 yılında emekli oldu. Din hizmetleri ile hayatını devam ettiren Köksal, 15 Ağustos 2013 tarihinde hayatını kaybetti

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.