ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
36,2727
EURO
37,9686
ALTIN
3.399,26
BIST
9.834,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
reklam

Ankara’daki Çaykaralıların İftar buluşması

Ankara’daki Çaykaralıların İftar buluşması
15.07.2013 00:46
A+
A-

Uzun süreden beri aylık olarak bir araya gelen Ankara’daki Çaykaralılar, bu kez iftar yemeğinde  buluştu.  Yaklaşık 50 kişinin katıldığı iftarda davetliler birbirleriyle hasret giderirken, bol bol sohbet imkanı buldu.

Yemek sonrası katılımcıların yaşadıkları sevinçler ve üzüntülerde unutulmadı. Geçtiğimiz hafta içerisinde hayatını kaybeden Recep Ocak’ın kayınpederi, Hasan ve İsmail Yavuz’un amcaları (Dursun Yavuz) dolayısıyla katılımcılar başsağlığı dileğinde bulunuldu. Ayrıca geçen ay dünya evine giren Mehmet Dama (Savunma Müsteşarlığında Uzman yardımcısı) ve Nurettin Seviç’in kızı için  Çaykaralılar grubu adına birer yarım altın takdim edildi. Yine Haydar Özçelik ( İLBANK da Teknik Uzman Yardımcısı) da nişanlandığından dolayı tebrik edildi.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. Kahraman ŞAHİN dedi ki:

    Ümit ederimki Çaykaralıların sağ*lamış olduyğu bu birlik ve beraberliği millet olarakta sağlar gelecek nesillere iyi bir miras bırakarız.Afiyet olsun.

  2. Süleyman Kayganacı dedi ki:

    Admin kardeşim,
    yanlış resimler mi yükledin. Bir tanıdık simaya rastlayamadık.