ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5988
EURO
34,7628
ALTIN
2.496,63
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
24°C
reklam

Başkan Yazıcı; CHP Çaykara’da Güçlü Bir Aday Çıkaracak

Başkan Yazıcı; CHP Çaykara’da Güçlü Bir Aday Çıkaracak
14.10.2013 19:45
A+
A-

Çaykara Belediye Başkanlığı seçimleri için sessizice çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Çaykara teşkilatı henüz adayını açıklamadı. Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Cumhuriyet Halk Partisi Çaykara İlçe Başkanı Mehmet Yazıcı “ çalışmalarımız devam ediyor. Çaykara’da güçlü bir aday çıkarmak için teşkilat olarak sivil toplum kuruluşlarıyla diyalog halinde gelecek yılların projesini yapacak bir aday çıkarmayı düşünüyoruz”

 

Proje üreten, sorumluluk alan bir başkana ihtiyaç var.

CHP İlçe başkanı Mehmet Yazıcı “ Çaykara ilçemiz Trabzon’un en geniş coğrafyasına sahip bir ilçemiz. Artık Çaykara genişlemiş küçük bir yer değildir. Seçilecek olan başkan ufku açık, birleştirici, proje üretebilen, sorumluluk almasını bilen, inisiyatif kullanabilen, üretken bir başkana ihtiyaç vardır.

 

Çaykara partizanlığa kurban edilecek bir ilçe değildir.

Çaykara, Çaykaralılar doğusuyla, batısıyla, kuzeyi ile güneyi ile bir bütündür, bir ilçedir. Gelecek olan başkan Çaykara ilçesinin 50 yılını planlamalı proje aşamasına getirmeli ve uygulamalıdır. Çaykara partizanlığa kurban edilecek bir ilçe değildir. İyi başlangıç. Yapılırsa gidişat iyi olur, kötü bir başlangıç yapılırsa da gidişat kötü gider.

 

Uzungöl gerçeği unutulmamalıdır
Turizmin göz bebeği olan Uzungöl önümüzdeki yıllarda etkinliğinin daha da artırılması gerekir. Yaz turizminin yanında kış turizmi de harekete geçirilmeli, yapılacak projelerle geleceği garanti altına alınmalıdır.

 

İyi bir kadro ile seçime gireceğiz

Bizim Cumhuriyet Halk Partisi Çaykara teşkilatı olarak amacımız  geri kalmış Çaykara’mıza çağ atlatmaktır.  Bunun içinde iyi bir kadro ile belediye başkanlığı yarışına gireceğiz. Çaykara’nın gelecek 50 yılını planlayacak kadrolarla başkanlığa talip olacağız. Bunun içindir ki teşkilat olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.”  dedi

 

CHP ilçe başkanı Mehmet yazıcı konuşmasının sonunda Çaykaralıların kurban bayramını tebrik eder esenlikler dilerim. Kurban bayramınız mübarek olsun diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.