ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,3653
EURO
34,9637
ALTIN
2.325,37
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Açık
17°C
Trabzon
17°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
reklam

Çaykaralılar Gecesi Bu Akşam Çay TV’de

Çaykaralılar Gecesi Bu Akşam Çay TV’de
23.03.2013 12:00
A+
A-

Merkezi Trabzon’da bulunan Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği Çaykara’nın kurtuluş yıldönümü dolayısıyla 2 Mart Cumartesi gecesi Trabzon Pelitli Yalıpark’ta bir eğlence gecesi düzenlemişti. 700’e yakın davetlinin katıldığı ve şehrin protokolünün de ilgi gösterdiği gecede Çaykaralı sanatçılar Seyfettin Çakıral ve Cemal Kaygusuz da sahne aldmıştı.

Gecenin yayını bu akşam(23 Mart Cumartesi) saat 21:20’de Çay TV’de olacak.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. M. Gökhan AĞIRMAN dedi ki:

    Bu güzel gecenin hazırlanmasında emeği geçen dernek yöneticilerimize,ama özellikle ismini zikretmeden geçemeyeceğim Çaykara sevdalısı Syn. Osman ABANOZ’ başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Yine haldizen (demirkapı) köyünün kıymetli (candemirağa) ekibi oyunlarıyla renk ve güzellik kattılar, hepsini kutluyorum. Saygılar

  2. Çaykaralı dedi ki:

    Bu derneğin işi gücü eğlence. Eğlence geceleri horon geceleri Allah aşkına başka bir hizmet yokmu. Üzücü bir durm. Horon eğlence başka bir bir şey yok. Aklı başında insanlar başka bir aktivide bilmiyorlarmı. İnşanları bütünleştiremiyorlar. Yazık. Çiflik kurmuşlar oturmuşlar çiftliğe eğlenceler ile Çaykaralıların gözünü boyuyolar. Sistem kurulmuş çarklar çalışıyor.