ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5869
EURO
34,7988
ALTIN
2.513,75
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
25°C
reklam

Dernekpazarı’nda Yeni Kaymakam Başladı

Dernekpazarı’nda Yeni Kaymakam Başladı
14.08.2013 09:53
A+
A-

2013 Yılı Yaz Dönemi  Mülki İdare Kararanamesi ile Dernekpazarı Kaymakamlığına atanan Kaymakam Selim Erkovan 12 Ağustos 2013 pazartesi günü göreve başladı.

Selim Erkovan Kimdir ?
1979 İstanbul doğumlu olan Selim Erkovan aslen Bayburt İlinden. Görev yaptığı  yerler :
Çankırı ili Kurşunlu ilçesinde vekaleten kaymakamlık, Ilgaz ilçesinde refiklik, Bursa’da teftiş stajı Kastamonu Handüzü İlçesi Kaymakam vekilliği. Son olarak  Düzce kaymakam adayı iken, asil  kaymakam  olarak Dernekpazarı’na atandı. Erkovan Dernekpazarı’nda Karahan Daşdan’dan sonra görev alan ikinci Bayburtlu kaymakam oldu.
 Yeni Selim Erkovan ve Dernekpazarı’nın haber kaynağı Fahri Düzenli’nin kısa röportajı:

-İLÇEMİZE  HOŞ GELDİNİZ.  YENİ GÖREVİNİZ HAYIRLI OLSUN. İLÇEMİZLE  İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİZ?
– Öncelikle teşekkür  ederim. Kendim, İstanbul Marmarayı ve yakın çevresini tanıdım. Buraları pek tanımadığım halde  ilk geldiğimde, kültürel anlamda ve doğasıyla güzel bir yer olduğunu pek yabancılık hissetmeden çabuk alışacağımı anladım.
  –  DERNEKPAZARI İLE İLGİLİ İLK  BİLGİLERİ NASIL ALDINIZ ?
  –  Dernekpazarlı bir  arkadaşım vardı. O bana Dernekpazarı’ndan çok bahsederdi.Ve  inşallah  birgün Dernekpazarı’na atanır, orada görev yaparsınız derdi. Kurayı çektiğimde hemen O’nu hatırladım.
     Kaymakam Beyle görüştüm. Sitelerdeki Dernekpazarı’nı  araştırdım. İlk intibam ;Dernekpazarı’nın tanıtılması gerektiği şekilde  tanıtılmadığı oldu. Bu alanda bir çalışmanın olması gerektiğine inanıyorum. Sosyal, kültürel ve eğitim alanında başarı için projeler yapmayı düşünüyoruz. Eğitimin çıtasını daha yükseklere çıkarmak için birşeyler yapmamız gerektiğine inanıyorum. Dernekpazarı’ndan çıkmış, parlamenter, eğitimciler, bürokratlar var. Bunların sayısını arttırabilmek için gayret sarfedeceğiz. Dernekpazarı’nı markalaştırmaya  dönüşük bir takım  çalışmaların  alt yapıları şimdiden  oluşturulursa  güzel sonuçlara  varılacağına  inanıyorum.
– BAŞARILI BİR DÖNEM GEÇİRMEMİZ DİLEĞİYLE ZAMAN AYIRDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

Haber: Fahri Düzenli/Dernekpazarı

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.