ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,4823
EURO
34,8505
ALTIN
2.422,82
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Yağmurlu
16°C
Trabzon
16°C
Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
reklam

Mazhar Yıldırımhan’a teşkilatlardan yoğun ilgi

Mazhar Yıldırımhan’a teşkilatlardan yoğun ilgi
16.02.2015 18:27
A+
A-

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı ve Eski Vakıflar Bölge Müdürü Çaykaralı Mazhar Yıldırımhan AK Parti Yomra ve Çarşıbaşı ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Teşkilatlarda çok sıcak ve samimi bir ortamda karşılanan Yıldırımhan ilçe başkanları ve teşkilat mensupları ile bir süre sohbet etti. İlk olarak AK Parti Yomra İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Yıldırımhan burada AK Parti Yomra İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan ve teşkilat mensupları tarafından karşılandı.

AK PARTİ BİZİM YUVAMIZ

Yıdırımhan, seçilmesi durumunda Trabzon’un sorunlarının çözümü ve şehrimizi temsil noktasında  milletvekilliği görevini en iyi şekilde yerine getireceğine dikkati çekti.  Yıldırımhan, 18 yaşından beri siyasetin içinde olduğuna vurgu yaparak şunları aktardı: “AK Parti bizim yuvamız, milletvekili olsak da olmasak da burası bizim yuvamız. Biz bu davaya daha iyi hizmetin peşindeyiz. Ben teşkilatın köklerinden gelen bir adamım, bu nedenle de teşkilatları önemsiyorum. Vatandaşları temsil noktasında hem de teşkilatları temsil noktasında kendimden eminim. Biz bugüne kadar teşkilatlara kapımızı ve gönlümüzü açık tuttuk. Bundan sonra da aynı şekilde teşkilatlarla birlikte yürüyeceğiz ve halkın bütün sorunlarıyla yakından ilgilenmeye devam edeceğiz. Biz Trabzon’un sorunlarını ve çözüm yollarını yakından biliyoruz. Millletimizin ve teşkilatlarımızın arzu ettiği milletvekili profili aday adayı olmamızın en önemli gerekçesidir. Milletvekili olmamız durumunda Yomramızın sorunlarıyla yakından ilgileneceğiz. Bugüne kadar ortaya koyduğumuz hizmet anlayışı en önemli en önemli referansızımızdır.”

HİZMETLERİNİ YAKINDAN BİLİYORUZ

AK Parti Yomra İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan ise teşkilatın ve halkın Yıldırımhan’ı yakından tanıdığını belirterek, “Teşkilatın kökünden gelen bir insansınız, hizmetlerinizi de yakından biliyoruz. sizin milletvekili olmanız elbette bize memnuniyet verecektir.” dedi.

Çarşıbaşı AK Parti İlçe Teşkilatını da ziyaret eden Yıldırımhan burada Başkan Zekeriya Karaçengel tarafından karşılandı. Bir süre Karaçengel ve teşkilat mensuplarıyla sohbet eden Yıldırımhan’a Başkan Karaçengel adaylığınızı destelemek yönünde ve temayül yoklamalarında elimizden geleni yapacağız diyerek, “Teşkilatın kökeninden gelen biri olarak çok emeğiniz geçti. Hem  teşkilatlar hem de halkın sorunlarıyla yakından ilgilenen bir birisiniz. Teşkilatın kökeninden gelen ve yörenin sorunlarına hakim, deneyimli ve donanımlı bir insansınız Trabzon’u en iyi şekilde temsil edeceğinizi düşünüyoruz.” ifadelerine yer verdi.

BEKLENTİLERE CEVAP VERECEĞİZ

Adaylık sürecinde Başkan Karaçengel’den destek isteyen Yıldırımhan halkın beklentilerini iyi bildiğini ve bu beklentilere karşılık vermek için aday adayı olduğunu belirterek, “Milletvekilliği için yeterli donanıma sahibiz. Halkımızın ve Trabzon’un sorunlarını çözmek için bu göreve talip olduk. Halkımızın bize iletmiş olduğu sorunları çözme noktasında azami gayret göstereceğiz.” şeklinde konuştu.

Kaynak: www.61saat.com

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.