ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
reklam

Uzungöl bayramda rekor kırdı

Uzungöl bayramda rekor kırdı
12.06.2019 09:09
A+
A-

Türkiye’nin  dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl’ü  9 günlük Ramazan Bayramı tatili boyunca yaklaşık 157 bin kişi ziyaret etti.

Ziyaretçiler arasında özellikle Körfez ülkelerinden gelen turistler de yer alırken, bu rakam geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 30 civarlarında arttı.

Bayram boyunca Uzungöl’e gelen araç sayısının ise 40 bin civarında olduğu belirtilirken, günübirlik ziyaretlerin yanı sıra konaklamalarda da geçen yıla göre artış gözlendi.

Otellerdeki doluluk oranının şimdiden yüzde 80’leri bulduğu öğrenilirken, önümüzdeki günlerde ziyaretçi sayısının artması bekleniyor.

 

ETİKETLER:
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. Osman Ersoy dedi ki:

    2019’un Ramazan bayramında memleketime geldim.Uzungölü de bir ziyaret edelim dedik.Aracımızı park etmek için 15 TL ödedik.Gölde kanoyla gezmek için 20 dakikalığına 50 TL para istediler. Kim bilir belki yemek yeseydik herhalde İstanbul Boğazı’ndaki lokantalarda ödeyeceğimiz miktara yakın bir bedel isteyeceklerdi. Anlaşılacağı üzere Uzungöl tamamen soygun üzerine inşa edilmiş tesislerle dolu hale geldi.Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’tan bir an önce bu duruma müdahale etmesini bekliyorum. Lise arkadaşım Hilmi Kanık’ında bu konu ile ilgili duyarlı olmasını bekliyorum. Memleketimize gelecek olan dostlarımıza da artık Uzungöl’e gitmemelerini tavsiye edecek duruma geldik.O güzelim göl manzarası tamamen iğrenç tesislerle doldu.Artık dur demenin zamanı gelmedi mi?