ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
36,2225
EURO
38,0047
ALTIN
3.352,91
BIST
9.877,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
reklam

Uzungöl’de İnan Kardeşlerde Yangın

Uzungöl’de İnan Kardeşlerde Yangın
10.05.2017 16:46
A+
A-

Uzngöl’de İnan Kardeşler tesisinde henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın rüzgarın etkisi ile kısa sürede bir tesisi kül etti.

Çevre esnafının ve turistlerin büyük panik yaşadığı yangın sonrası olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi.

Can kaybının yaşanmadığı olayda maddi zarar meydana geldi.

Ülkemizin önemli turizm beldesi  Uzungöl’de Hilmi İnan’a ait otelin restoran bölümünde henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

Restoranın ahşap olması nedeniyle kısa sürede yangın restoranı sardı. Otel çalışanları ve  çevredeki vatandaşlar yangına ilk müdahaleyi yaptı. Yangının diğer otellere sıçrama tehlikesi olması nedeniyle çevre ilçeler ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi.

Çok sayıda ekibin müdahalede bulunduğu yangın kısa süre sonra kontrol altına alınarak soğutma çalışmaları başlatıldı.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangında herhangi bir yaralananın olmadığını belirterek, “Gerek bizim ekiplerimiz gerekse çevre ilçelerden gelen itfaiyeler kısa sürede yangına müdahale etti. Çok şükür yaralı olmadan bu olayı atlattık. Çevre esnaflarımız ve vatandaşlarımız da önemli ölçüde bizlere destek oldu.” diye konuştu.

Öte yandan, yangının söndürülmesi sonrası itfaiye ve jandarma ekipleri inceleme başlattı.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.