ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,3620
EURO
34,9560
ALTIN
2.324,87
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Açık
17°C
Trabzon
17°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
reklam

Elazığ ilinden Çaykara’ya gelin geldi

Elazığ ilinden Çaykara’ya gelin geldi
15.08.2021 00:53
A+
A-

Suat Çelebi ile Yasemin Şahin Uzungöl Sezgin otelde dillere destan düğün meresimi ile dünya evine girdiler.

Genç çiftin bu özel gönünde Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, her iki ailenin yakınları, Akrabaları ve arkadaşları da yalnız bırakmadılar.

İlçemiz Çambaşı Mahallesinden Behiye & Hasan Çelebi’nin yakışıklı oğlu Ayni zamanda Cengiz Çelebi’nin de yeğeni olan Suat Çelebi ve Elazığ doğumlu Yıldız & Ahmet Şahin çiftinin güzel kızları Yasemin Şahin ile Uzungöl Sezgin Otelde 14 Ağustos 2021  Cumartesi günü dillere destan düğün meresimi ile genç çiftler hayatlarını birleştirdiler.

.Genç çiftlerin düğün merasiminde sahne alan Yakup Atalay kemence ve güzel oyun havaları ile davetlilerin eğlenmeleriniz sağladılar.

Pasta kesimi yapıldı ve takı merasiminde düzenlendi oldukça uzun kuyruklar oluştu genç çiftleri hem tebrik ettiler hem de takılarını taktılar. Ayrıca çok sempatik Turist Kadar ailesi katıldı hem para taktı hem de horon oynadılar davetlilerden alkış aldılar.

Daha sonra Çaykara’mızın Kaval üstadı Kerim Aydın sahneye çıktı, Kavalı ile davetlilerin horonuyla doruğa çıktılar. Aile fotoğraf çekimi ile düğün meresimi sona erdi.

Çaykara Gazetesi olarak genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Ali Rıza Altınsoy

ETİKETLER:
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.