ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,4255
EURO
34,4492
ALTIN
2.489,83
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Açık
25°C
Trabzon
25°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
reklam

Çaykara Dernekpazarı Vakfın’da burs başvuruları başladı

Çaykara Dernekpazarı Vakfın’da burs başvuruları başladı
24.09.2018 22:38
A+
A-

Çaykara- Dernekpazarı Eğitim Vakfı  2018-2019 eğitim yılında üniversitede okuyan öğrencilere yönelik burs müracaatlarını almaya  başladı.

Üniversitede okuyan Çaykara ve Dernekpazarı ilçeleri  nüfusuna kayıtlı  öğrencilere yönelik burs veren Çaykara ve Dernekpazarı Eğitim Vakfı 2018-2019 Eğitim yılında üniversitede okuyan öğrencilere yönelik burs müracaatlarını almaya başladı.Vakfın sitesinden yapılan açıklamaya göre; Burs başvuruları 1 EYLÜL-10 EKİM  tarihleri arasında alınacaktır. Müracaat evraklarının en geç 15 EKİM tarihinde vakıfta olması gerekmektedir.

Eksik ve yanlış başvurular değerlendirmeye girmez.” Denilmek

1-KAYIT YENİLEMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLER İÇİN;

Geçmiş yıllarda burs almış bu sene kaydını yenilemek isten öğrenciler sadece güncellenmiş E-Devletten veya Okullarından almış oldukları ıslak imzalı

Ek-1 Öğrenci Belgesi  

Ek-2 Transkript Belgesini

Vakıf Binasına Ulaştırmaları Gerekmektedir.

2-YENİ BURS BAŞVURUSU YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER İÇİN;

Başvuru yapmak isteyenler aşağıdaki linklerden Başvuru Formunu ve Başvuru Dilekçesini indirip eksiksiz olarak doldurduktan sonra, istenen evraklarla birlikte başvurularını yapmaları gerekmektedir.

İstenen Belgeler:

Ek-1 Öğrenci Başvuru Dilekçesi

Ek-2 Öğrenci Durum Belgesi  (Öğrenci Belgesidir. Muhakkak Orijinal veya E Devletten alınmış olması gerekmektedir. Orijinal veya   e-devletten alınmayan belge geri gönderilecektir)

Ek-3 Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği Aile bireylerini tamamını gösterir şekilde olacaktır)

EK-4 Anneye ait  Gelir Belgesi (Ev hanımı olsa bile mutlaka belgelendirilecektir.)

Ek-5 Babaya ait Gelir Belgesi

Ek-6 İkametgah Belgesi

Ek-7 İş Bankası Hesap Numarası

BURS-BAŞVURU-DİLEKÇESİ-1 TIKLA İNDİR

BURS-BAŞVURU-FORMLARI TIKLA İNDİR

Vakfın adresi:
Çaykara ve Dernekpazarı
Eğitim Vakfı Telefonu: 0212 531 83 30

Vakfın
Adresi:

Hasan
Halife Mahallesi
Hissedar Sokak No:18/3
Fatih – ISTANBUL

Telefon : +90 212 531 83 30
Telefon : +90 212 521 11 59
Faks : + 90 212 521 05 08

Haber: Çaykara Gazetesi

ÇAYKARA VE DERNEKPAZARI EĞİTİM VAKFI

BURS TAHSİSİ İÇİN BAŞVURU EVRAKLARI HAZIRLAMA KLAVUZU

GENEL BÖLÜM:

MADDE 1: ÖĞRENCİLİK DÖNEMİM VE HAYATA ATILMA DURUMLARINDA VAKIF İLE İRTİBATIMI HİÇ KESMEYECEĞİMİ VEBENİM İSTİFADE ETTİĞİM GİBİ,HAYATA ATILDIĞIM ANDAN İTİBAREN DE; VAKIFTAN BURS  ALACAK ÖĞRENCİLER İÇİN BEN DE YARDIMDA BULUNACAĞIMI TAAHHÜT  EDİYORUM.

MADDE 2: BAŞ VURU FORMUNDA YER ALAN BİLGİLER EKSİKSİZ VE DOĞRU OLARAK DOLDURULMALİDİR,  AKSİ TAKDİRDE BAŞVURU EVRAKLARI GERİ GELEBİLİR.

MADDE 3: BU KILAVUZDA BELİRTİLENLER HARİÇ,TÜM BELGELER İSLAK İMZALI VEYA  E DEVLETTEN ALINMIŞ OLMALIDIR.FOTOKOPİ VE FAKS GÖNDERMELERİ KABUL EDİLMEZ İADE EDİLİR.

MADDE 4:VAKIF SENEDİNE GÖRE BURS;LİSANS ÖĞRENCİLERİNE VERİLİR , YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN DURUMU AYRICA;DEĞERLENDİRİLİR.

MADDE 5: MÜRACATLAR BİZZAT ÖĞRENCİ TARAFINDAN YAPILIR. ANNE,BABA VEYA BAŞKA BİRİNİN MÜRACAATI ÖĞRENCİYİ TAKİP AMACI İLE YAPILABİLİR.

MADDE 6:  BAŞVURU BELGELERİNİ TAM OLARAK HAZIRLADIĞINIZI KONTROL EDİN.DİLEKÇENİZİN ARKASINA EKLER BÖLÜMÜNDEKİ SIRAYA GÖRE, MÜMKÜNSE; KİRMİZİ RENKLİ YARIM TELLİ DOSYAYA KOYUN.PTT VASITASI VEYA ELDEN AŞAĞIDAKİ ADRESE GÖNDERİN VEYA TESLİM EDİN( FAX VE MAİLLE GELEN EVRAKLAR İŞLEME ALINMAYACAKTIR)

MADDE 7:VAKIF ADRESİ:

ÇAYKARA VE DERNEKPAZARI EĞİTİM VAKFI

ÇAYKARA VE DERNEKPAZARI EĞİTİM VAKFI İŞ HANI

AKŞEMSETTİN MAH. HİSSEDER SOK.NO:18/3

Posta Kodu:   34080 FATİH-İSTANBUL

MADDE 7: VAKIF  SENEDİNİN 4.MADDESİNE  GÖRE BURSLAR BAŞARILI ÖĞRENCİLERE VERİLİR VAKIF YÖNETİMİNCE TANIMLANAN BAŞARILI ÖĞRENCİ ALTTAN DERS TAŞIMAYAN ÖĞRENCİDİR.

EVRAKLARLAR İLGİLİ BÖLÜM:

MADDE:1          ÖNCE DİLEKÇESİ VE EKLERİNİ OKU,İMZALA VE EKLERİ HAZIRLAMAYA  BAŞLA

MADDE:2   ÖĞRENCİ  DURUM BİLGİ FORMU  2 SAYFASIDIR. İLK SAYFA VESİKALIK FOTOĞRAFLI OLACAK,

MADDE:3   VUKUATLI NÜFÜS ÖRNEĞİ (  E DEVLET VEYA NÜFÜS MÜDÜRLÜKLERİNDEN TEMİN EDİLİR.AİLE                                    BİREYLERİNİN TAMAMINI GÖSTERİR ŞEKİLDE TEMİN EDİLMELİDİR)

MADDE:4   ANNE VE BABAYA AİT GELİR BELGELERİ

*Çalışan anne babalar için iş yerlerinden alacakları ıslak imzalı maaş bordrosu,

*Emekliler için; emekli maaşını aldıkları BANKADAN; Banka Dekontu veya maş miktarını gösteren cüzdan                    fotokopisi  veya  E Devletten dökecekleri Emekli Aylık Bilgisi dökümü,

*Hiçbir geliri olmayan anne ve baba için ayrı ayrı ( E devletten veya sigorta müdürlüklerinden   4A  SGK, 4B             BAĞKUR, 4C EMEKLİ SANDIĞI          kayıtlarının olmadığını gösteren dökümler ( Çalışmayan anne ve babaların                    her biri için ayrı ayrı bu üç döküm alınacaktır) .

MADDE:5   İKAMETGAH İLMUHABERİ ( Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneğinde olmalı,yoksa; Nüfüs Müdürlüğünden temi edilir.)

MADDE:6   İŞ BANKASINDA AÇILACAK ÖĞRENCİ  HESABINI  GÖSTEREN BELGE FOTOKOPİSİ ( Öğrenci ,hesabı öğrenci              kimlik       kartıyla banka şubesine giderek öğrenci adına açılacaktır, hesabın öğrenci hesabı olduğuna  emin                olunmalıdır ki iş bankası öğrenci hesaplarından 4 yıl boyunca masraf almamaktadır)

MADDE:7   ÖĞRENCİ DURUM BELGESİ

*Hazırlık ve 1.sınıflar için Öğrenci Belgesi, diğer sınıflar için Öğrenci                             Belgesi ve Tanskript belgesidir. Geçen sene burs alan eski öğrenci                             yeniden dosya hazırlamadan sadece öğrenci belgesi ve                                        Transkript belgesini göndermelidir.

BURS BAŞVURULARI 1 EYLÜL-10 EKİM TARİHLERİ ARASINDA ALINACAKTIR.MÜRACAAT EVRAKALRININ EN GEÇ   15 EKİM TARİHİNDE VAKIFTA OLMASI GEREKMEKTEDİR.EKSİK VE YANLIŞ BAŞVURULAR DEĞERLENDİRMEYE GİRMEZ.

BURS ALMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLER HER YIL 15 EKİM TARİHİNE KADAR BİR ÜST SINIFIN ÖĞRENCİ BELGESİYLE TRANSKRİPT BELGELERİNİ VAKFA GÖNDERMELERİ GEREKİR AKSİ TAKDİRDE BURSLARI KESİLİR.

MÜTEAKİP YILDA BURS ALABİLMENİZ İÇİN TRANSKRİPTİNİZDE ALTTAN DERS TAŞIMAMANIZ VE NOT    ORTALAMANIZIN 2,75 VE ÜZERİ OLMASI GEREKMEKTEDİR.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.