ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5692
EURO
34,8277
ALTIN
2.495,27
BIST
9.625,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
25°C
reklam

Çaykara Eğitimde lider olmak istiyor

Çaykara Eğitimde lider olmak istiyor
21.07.2020 00:51
A+
A-

Çaykara Çok programlı Anadolu lisesi,Çaykara Şehit Ahmet Çamur Lisesi ve Anadolu İmam Hatip lisesi 12 sınıflara yönelik (DYK) Destekleme ve yetiştirme kursları başladı.Üniversite sınavlarında lider olan İlçemiz Üniversite sınavlarına start verdi.Ortalama puanda (YGS) de  lider olan İlçemiz İddiasını ve başarısını bu yılda tekrarlamak istiyor.

İlçemizin Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali önderliğinde devam eden başarı daha ileriye dönük programlar ve çalışma sistemlerini genişletmek istiyor günlük 12 Saat çalışarak Öğretmen ve Öğrencileri ile mekik dokuyan Çamurali Öğrenci velileri ile de yakından ilgileniyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, kentin en az gelişmiş ilçelerinden olan Çaykara’da, bugüne kadar hiç dershane açılmadığına dikkati çekerek, ilçede bir süredir “Çaykara Modeli” denilen bir uygulama yürüttüklerini söyledi.

Kırsalda uygulanan bu modelin velilerce ilgiyle izlendiğini ve burada eğitim gören öğrencilerin dershane ihtiyacı olmadan Türkiye’nin en iyi üniversitelerini kazandığını belirten Çamurali, bu modelle ilkokuldan üniversiteye girene kadar öğrencilerin tüm eğitim ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını anlattı.

Çamurali, öğrencilerin aslında Milli Eğitim Bakanlığının verdiği destek sayesinde okullarında dershaneden daha fazla imkana sahip olduğunu vurgulayarak, “Biz çocuklarımızı okullarımızda planlı programlı, müfredata uygun yetiştiriyoruz. Onun dışında da öğrencilerimize kurslar veriyoruz. Bizim 15-20 kilometre uzaktan gelen taşımalı öğrencilerimiz var. Devletin imkanlarını sonuna kadar kullanarak yemeklerini ve servis ücretlerini sağlıyoruz. Türkiye’nin en iyi okullarındaki tüm imkanları öğrencilerimize sağlıyoruz” ifadesini kullandı.

 

Çaykara Eğitimde lider olmak istiyor 1

ETİKETLER:
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.