ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,3676
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,34
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Açık
17°C
Trabzon
17°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
reklam

Çaykara Kızılay Şubesinden öğrencilere moral gezisi

Çaykara Kızılay Şubesinden öğrencilere moral gezisi
03.09.2020 23:39
A+
A-

03 Eylül 2020 Perşembe günü Çaykara Şehit Ahmet Çamurali  İmam Hatip Lisesi Yerebakan Erkek öğrenci Yurdunda DYK Kurslarında kalan öğrencilere Çaykara Kızılay Şubesi ve Çaykara Milli Eğitim Müdürlüğünün organize yaptığı ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Çaykara Kızılay Şube Başkanı Mustafa Uysal’ın katılımı ile gerçekleşen Limni yaylasına öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla piknik ve yürüyüş organize edildi.

Çaykara’nın Milli Eğitim Başarıları Öğrencilerine verilen değerlerden ve Milli Eğitimin Öğretmenlerin, Velilerin göstermiş oldukları gayretlerinden geldiğini görüyoruz.

Çaykara Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından zaman zaman bu etkinliklerin yapıldığı ve öğrencilere değer verildiği başarının tesadüf olmadığını gösteriyor.’’ Milli Eğitim Müdürü Çamurali Okulda, piknikte, araçlarda, ve har ortamda Pandemi süresince Maske, Temizlik ve mesafe kurallarına titizlikle önem verdiklerini’’ ifade etti .

Çaykara Gazetesi olarak tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

 

Haber:Ali Rıza Altınsoy/Çaykara Gazetesi

ETİKETLER:
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. Süleyman Kayganacı dedi ki:

    Memleketinden yıllar önce ayrılmış bir Çaykara’lı olarak; caykaragazetesi ve caykaragundem web sayfalarını ilgi ile takip ediyorum. Üzülerek belirtmeliyim ki, her iki sayfada da, haber niteliği taşıyan yazılara rastlayamıyoruz. Sizlerin yaptığınız haber yapmaktan ziyade, haberdar etmek olarak nitelendirilebilir…!!!
    Bu kadarına da, “Eyvallah” deyip, elbette teşekkür edilir ama haber ve dil bilgisi kurallarına uygun yazılar da okumak istiyoruz… Bugüne kadar anlaşılan o ki, klavyeyi önüne alan oturup yazıyor. Bu çok yanlış! Unutmayın ki, gurbette yaşayan ve ilçemiz ile ilgili güncel haberler için sayfaları heyecanla takip eden, her kesimden yüzlerce insan var. O yüzden, kahvehanede oturup, birine bir şey anlatır gibi, sözüm ona haber yazılmaz!
    Bu yazıyı ele alacak olursak:
    1 – Böyle harika bir etkinlikte, Çaykara Kaymakamı neden yok?
    2 – Şayet kaymakamımız görev gereği katılamamış ise, katılım sağlayabileceği bir güne neden tertip edilmez?
    3 – Mülki amirden sonra gelen isim, belediye başkanından bir cümle neden yok? Oysaki, “Çaykara’nın Milli Eğitim Başarıları Öğrencilerine verilen değerlerden ve Milli Eğitimin Öğretmenlerin, Velilerin göstermiş oldukları gayretlerinden geldiğini görüyoruz.” şeklinde yorumda bulunmuşsunuz. Özünde doğru fakat baştan aşağı yazım hatası bulunan bu cümleyi, Hanefi Başkanın ağzından verebilirdiniz. Böylece, yorum yapma zaafına da düşmemiş olurdunuz.
    4 – Etkinliğin amacı, öğrencileri temizlik ve hijyen konusunda bilgilendirmek mi ki, ’’ Milli Eğitim Müdürü Çamurali Okulda, piknikte, araçlarda, ve har ortamda Pandemi süresince Maske, Temizlik ve mesafe kurallarına titizlikle önem verdiklerini’’ ifade etti . demişsiniz…!!!
    Çaykara’da bu işi düzgün bir şekilde yapabilecek kimse kalmamışsa, yazıları bana gönderin ben redakte ederim…!!!

  2. çaykaralı dedi ki:

    haber e bak hizaya gel Kızılay ne kadar zamandan beri moral gezisi düzenleyen bir kurum olmuş. bağış olarak verdiğin kanı para ile veren kızılay tişörtleri ile kim şov yapmak istiyor. öğrencileri kullanmayın ayıptır. veya haberi dürüstçe yaz editör sen de aynı fırıldaklar içerisindesin

    1. Süleyman Kayganacı dedi ki:

      Editör meditör hikaye. Klavyeyi kapan yazıp çiziyor işte…