ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,4238
EURO
34,4423
ALTIN
2.488,20
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Açık
25°C
Trabzon
25°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
reklam

24 Kasım öğretmenler günü kutlandı

24 Kasım öğretmenler günü kutlandı
24.11.2017 23:15
A+
A-

24 Kasım öğretmenler günü Çaykara ve Uzungöl’de düzenlenen programlarla kutlandı.

İlçe Milli Eğtim Müdürlüğü tarafından Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler günü anma programına Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kutlama programında konuşmalar yapıldı. Öğrenciler günün önem ve anlamı ile ilgili sunumlar yaptı.

Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali’ye başarı belgesi verdi.

2.Program Uzungöl Sezgin Otel’de

24 Kasım öğretmenler günü anma programı akşam saatlerinde Çaykara Belediyesinin organizasyonunda Uzungöl Sezgin Motelde yemekli olarak düzenlendi. Programa Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı, Belediye Başkanı Hanef Tok, Çaykara ve mahallelerindeki okullarda görev yapan öğretmenler ve Kur’an Kursu öğreticileri katıldı.

Programda bir konuşma yapan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok günün önem ve anlamı ile ilgili bir konuşma yaparak öğretmenliğin kutsal bir görev olduğunu ve zorluğunu anlatarak, milli ruhu öğrencilere anlatan ve aktaran öğretmenlere teşekkür etti.

Son olarak konuşan Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak eğitime verdiği destekten dolayı Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’a teşekkür etti. Kaymakam İhsan Ayrancı böyle bir kadro ile çalıştığı için kendisini çok şanslı hissettiği ifade etti.

Programda en yaşlı öğretmen olan Köknar Ortaokulu Türkçe öğretmeni Sabahattin Genç’e eğitime yaptığı katkıdan dolayı Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı tarafından plaket verildi.

Program öğretmenlerin müzik eşliğinde horon oynamasıyla sona erdi.

Yıldız Hoca Unutulmadı

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle yıllarca Çaykara’da öğretmenlik ve Halk Eğitimi Müdürlüğü yapmış olan Yıldız Uygun da unutulmadı. Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ve Halk Eğitim Merkezinden Ahmet İbrahimağaoğlu Yıldız Uygun hocayı evinde ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

24 Kasım öğretmenler günü kutlandı 1 24 Kasım öğretmenler günü kutlandı 2 24 Kasım öğretmenler günü kutlandı 3 24 Kasım öğretmenler günü kutlandı 4 24 Kasım öğretmenler günü kutlandı 5 24 Kasım öğretmenler günü kutlandı 6 24 Kasım öğretmenler günü kutlandı 7

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.