ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5873
EURO
34,7878
ALTIN
2.509,51
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
17°C
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
reklam

68’liler Yemekte Buluştu

68’liler Yemekte Buluştu
04.09.2012 16:57
A+
A-

68'liler Yemekte Buluştu 1

68'liler Yemekte Buluştu 2

Çaykara Ortaokulundan 1967-68 eğitim ve öğretim döneminde mezun olan 3-B sınıfı Kale Alabalık Tesislerinde yemekte biraraya geldi.

Antalya İller Bankası Bölge Müdürü Yakup Koç’un organizasyonuyla Çaykara parkında buluşan 67-68’liler daha sonra Kale Alabalık Tesislerinde sohbet ederek hasret giderdi, yemek yediler. Mezunlardan 25 kişinin katılımı ile gerçekleşen yemekli toplantıda herkes söz alarak düşüncelerini aktardı. Söz alan katılımcıların hepsi seneye daha kapsamlı bir şekilde Çaykara’da buluşulma isteğini ifade etti. Yemekte bir araya gelen mezunlardan çoğu işadamı özel sektör ve kamuda yönetici pozisyonunda görev yapıyor.

Sınıf mevcudunun 41 olduğu 67-68’liler gurubundan İsmet Can, Mehmet Uysal, Şakir Çelebi, Ahmet Çolak ve Öner Soysal vefat etmişti.

68'liler Yemekte Buluştu 3

Haber Kaynağı: www.caykaragazetesi.com

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.