ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5978
EURO
34,6499
ALTIN
2.526,36
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
19°C
Salı Az Bulutlu
25°C
reklam

Ali Kemal Saran Hoca da Vefat Etti

Ali Kemal Saran Hoca da Vefat Etti
12.12.2010 11:06
A+
A-

Ali Kemal Saran Hoca da Vefat Etti 1

Emekli Müftü aynı zamanda Malatya Valisi Doç. Dr. Ulvi Saran’ın babası olan Ali Kemal Saran (78) vefat etti. Çaykara Sultanmurat yaylasında yapılacak olan Yeni Camii (Sultanmurat Külliyesi)çalışması için İstanbul’da bulunan emekli müftü Saran, Aksaray’da karşıdan karşıya geçerken kendisine araç çarpması sonucu ağır yaralandı. Kaldırıldığı Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kurtarılamayarak vefat etti. Ali Kemal Saran önceki gün yine bir trafik kazası sonucu vefat eden Ali Şükrü Sula’nın cenazesine de katılmıştı.

Merhum Ali Kemal Saran 25 yıl süreyle çeşitli ilçelerde müftülük yaptı. Ardından emekli oldu. Emeklilik sonrası sivil toplum örgüt yöneticiliklerinde bulundu. Son olarak Mazlum-Der Trabzon Şube başkanlığı görevinde bulundu. “Omuzumda Hemence” adını verdiği ve hayat hikayesini anlattığı bir de hacimli eser yazdı. Malatya Valisi Doç. Dr. Ulvi Saran’ın da babası olan Ali Kemal Saran’ın cenazesi 12 Aralık Pazar günü saat 12.30’da Çaykara Velioğlu Petrol alanında kılınacak namazdan sonra  Akdoğan Köyü Dağbaşı mezarlığında toprağa veriliyor.

Ali Kemal Saran Hoca da Vefat Etti 2

Ali Kemal Saran Hoca da Vefat Etti 3

Çaykara gazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır ve metanet dileriz.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.