ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
17°C
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
reklam

Ankara Keçiören’de Çok Amaçlı Çaykara Derneği Kuruldu

Ankara Keçiören’de Çok Amaçlı Çaykara Derneği Kuruldu
06.07.2015 20:25
A+
A-

Ankara Keçiören’de Trabzon İli Çaykara İlçesi Solaklı vadisi ve Mahalleleri Kültür Sosyal yardımlaşma Gençlik ve Spor derneği 18 Mayıs 2015 tarihinde resmen kuruldu.

18 Mayıs 2015 tarihinde resmi kuruluşunu tamamlayan Dernek, Keçiören Uyanış Mahallesi 1115 Sokak 6/A adresinde faaliyetlerine başlamıştır. Kısa sürede kurucu yönetim kurulu oluşturuldu. Yönetim Kurulu Başkanlığına; Sabahattin Akyüz, Başkan Yardımcılıklarına Aydın Demir ve H.Neşet Kurt, Yönetim Kurulu Üyeliklerine Kazım Barut, Mustafa Bektaş, Hüseyin Töman, Mehmet Asan ve Mehmet Altınsoy getirildi. Derneğin amacı; “hemşehriler arasında birliği ve beraberliği sağlamak, kültürümüzü ve geleneklerimizi yaşatmak, üyeler arasında yardımlaşmayı, kaynaşmayı ve dayanışmayı güçlendirmek, gençlerimizin eğitimine sosyal ekonomik yönden destek olmak, vatanını seven ülkesine bağlı ahlaklı gençler yetiştirmek, hemşehrilerimizin sevinçli ve üzüntülü günlerinde yanlarında olmak” olarak açıklandı.

Üye kayıtları hızla devam etmekte olan dernek, özellikle Keçiören bölgesindeki hemşerilerimizin yoğun talebi ile karşılaştı.

Derneğin ilk faaliyeti olarak hemşerilerine dernek binasında 3 Temmuz 2015 Cuma günü, kalabalık bir katılım ile bir iftar programı düzenlemek oldu. Yönetim kurulu, bundan sonra sosyal faaliyetlerin artarak devam ettirmeyi ve dayanışmayı güçlendirerek büyümeyi hedeflemektedir.

Ankara’da yaşayan hemşerilerimiz için

İletişim Başkan:Sebahattin Akyüz: 0 505 688 30 66

Haber Kaynağı:Ali Rıza Altınsoy/Çaykara Gazetesi

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.