ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5610
EURO
34,6876
ALTIN
2.491,36
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
19°C
Salı Az Bulutlu
25°C
reklam

Çaykara’ya Çaykaralı Kaymakam

Çaykara’ya Çaykaralı Kaymakam
28.12.2009 17:13
A+
A-

sitemizin ilçemize kaymakam isteyen haberleri ses getirdi. Yaklaşık 4  aydan beri boş olan Çayk

ara Kaymakamlığına Ufuk Özen (29) atandı. 1981 Bayburt doğumlu olan kaymakam Özen Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümü mezunu. 2 yıl Maliye Bakanlığında vergi denetmeni olarak çalıştı. Bakanlar Kurulu Kararıyla Çaykara kaymakamlığına atanan Ufuk Özen’in büyük dedesi Çaykara’nın Uzungöl Beldesinden Bayburt’a göç etti.

Kaymakam Ufuk Özen “Çaykara’nın dar ve engebeli arazisi olması nedeniyle insanların okumaya önem verdiğini ifade ederek; “Çaykara önemli siyasetçi, bürokrat ve iş adamları yetiştirmiştir. Çaykara’da eğitim kalitesi gittikçe yükselmektedir. Bu memnuniyet verici bir gelişmedir. Zeki Bilge İlköğretim okulunun başarısı da ortada. Bazı yerlerde eğitim seviyesi düşerken veyahutta aynı seviyede kalırken Çaykara’da çıta devamlı yükselmektedir. Bununla birlikte insanları cana yakın ve misafirperverdir. Böyle bir yerde görev yapmaktan son derece mutluyum” dedi.

Uğur Kalkar’ın Denzili Acıpayam’a atanmasıyla Çaykara Kaymakamlığı’nı Dernekpazarı Kaymakamı Turgay Gülenç Vekaleten yürütüyordu.

İlk olarak sitemizde yayıladığımız ‘Dört Valimiz Var Kaymakamımız Yok’ başlıklı haber bir çok internet sitesi yanında ulusal gazetelerce de haber yapılmış kaymakam talebimiz dikkat çekmişti.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.