ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,3653
EURO
34,9637
ALTIN
2.325,37
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Açık
17°C
Trabzon
17°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
reklam

Gazeteci Sadık Albayrak Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

Gazeteci Sadık Albayrak Anadolu Lisesini Ziyaret Etti
27.12.2014 22:25
A+
A-

Gazeteci Sadık Albayrak Anadolu Lisesini Ziyaret Etti 1

Gazeteci yazar Sadık ALBAYRAK eski belediye başkanı TİSKİ yönetim kurulu üyesi Namık Kemal Gedikoğlu ile birlikte Çaykara Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Çaykarada 2003’ten günümüze kadar devam eden eğitim sistemi hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇAMURALİ ‘den bilgi alan Albayrak daha sonra Okul Müdürü Mustafa
DEMİRCİOĞLU’ndan okul ve kurslar hakkında bilgi aldı.

Gazeteci yazar Sadık ALBAYRAK daha sonra konferans salonunda kurs yapan öğrencileri ziyaret ederek gençlerle sohbet etti. Öğrencilere Hayatından, Yakın Tarihimizden ve Osmanlı’dan örnekler veren ALBAYRAK sağlam bir gelecek için geçmişle bağlarımızın kopmaması gerektiğini :örf, adet ve geleneklerimizi yaşatarak geleceğe yön vermemiz gerektiğini söyledi. Bölge insanının her şeyi başarabilecek yetenek ve zekaya sahip olduğunu belirten ALBAYRAK : Gençlerin verilen imkanları en iyi şekilde değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.

Okul Müdürü Mustafa DEMİRİCOĞLU öğrenciler ve okul adına ,yapılan ziyaret için Sadık ALBAYRAK’A teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇAMURALİ’de yapılan ziyaretten son derece memnun olduklarını belirterek Sadık ALBAYRAK’ın gençler için çok önemli bir rol model olduğunu belirtti ve kendisine teşekkür etti.

Gazeteci Sadık Albayrak Anadolu Lisesini Ziyaret Etti 2

Gazeteci Sadık Albayrak Anadolu Lisesini Ziyaret Etti 3

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.