ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5978
EURO
34,6499
ALTIN
2.526,36
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
19°C
Salı Az Bulutlu
25°C
reklam

İlk maçına 11’de başlayan Yusuf nasıl oynadı?

İlk maçına 11’de başlayan Yusuf nasıl oynadı?
22.12.2015 21:15
A+
A-

Trabzonspor’da ilk profesyonel maçına ilk 11’de başlayan Çaykara Taşlıgedikli Yusuf Yazıcı başarılı bir görüntü çizdi.

Ziraat Türkiye Kupası maçında bu akşam Gaziantepspor’la karşılaşan Trabzospor karşılaşmayı 2-1 kazandı. Çaykaralı Yusuf Yazıcı bu maçta ilk defa kadrosuna girdiği Trabzonspor’da oyuna ilk 11’de başladı. 97 numaralı forma ile orta sahada ileriye dönük olarak görev yapan Yusuf Yazıcı ilk maçında başarılı bir görüntü ortaya koydu. 57 dakika sahada kalan Yusuf, özellikle Trabzonspor’un beraberlik golünde pozisyonun içerisinde olan futbolcuydu. Karşılaşmanın 50. dakikasında Trabzonspor 1-0 mağlup durumdayken Yusuf Erdoğan’ın soldan yaptığı ortaya Yusuf Yazıcı hareketlendi. Rakip defansın dengesini bozan Yusuf Yazıcı pozisyonun gol ile sonuçlanmasında etkili oldu. Golü Yusuf Yazıcı’nın atak yaptığı pozisyonda Gaziantepsporlu futbolcu Süleyman kendi kalesine attı. GOL

İlk maçı olmasına rağmen başarılı bir görüntü ortaya koyan Yusuf Yazıcı maçın 57. dakikasında yerini Özer Hurmacı’ya bıraktı.

Geçen yıl Dünya Liseler Arası Futbol Şampiyonasonda Dünya Şampiyonu olan Erdoğdu Anadolu Lisesi futbol takımının kaptanı olan ilçemiz Taşlıgedik Mahallesinden olan Yusuf Yazıcı 80’li yılların başında Trabzonspor formasını giyen Ataköylü Mustafa Gedik ve 90’lı yıllarda Ulucamili Murat Bölükbaşı’ndan sonra Trabzonspor forması giyen bir diğer Çaykaralı futbolcu oldu.

Fotoğraflar: İbrahim Şahin/Çaykara Gazetesi

 

kaynak

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.