ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
reklam

Metin Orhan Hoca Vefat Etti

Metin Orhan Hoca Vefat Etti
14.12.2011 00:42
A+
A-

Metin Orhan Hoca Vefat Etti 1

Trabzon İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri öğretmeni Akdoğan köyünden Metin Orhan(50) vefat etti. Orhan, akciğer rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Trabzon Göğüs Hastalıkları Hastanesinde bu gün (12 Aralık Pazartesi) saat 16.00 sularında vefat etti. Öğretmen olan Metin Orhan hoca uzun yıllar Araklı İmam Hatip Lisesinde öğretmen olarak görev yapmıştı. Merhum Metin Orhan hoca daha sonra meslek dersleri öğretmeni olarak Trabzon İmam-Hatip Lisesine atandı. Görev süresince pek çok insan yetiştiren Metin Orhan hocanın ölümü Araklı’da ve görev yaptığı Trabzon İmam-Hatip Lisesinde büyük üzüntüye neden oldu. Görev yaparken vefat eden Metin Orhan hoca evli ve iki çocuk babasıydı.

Merhum Metin Orhan hocanın cenazesi yarın 13 Aralık Salı günü  Akdoğan Köyünde saat 14.00 de kılınacak cenaze namazının ardından   Köyü Dağbaşı mezarlığında defnediliyor.

Site yönetimi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesine sabırlar dileriz

Fotoğraf: hopsera.com

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.