ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5174
EURO
34,9042
ALTIN
2.439,46
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
19°C
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Yağmurlu
17°C
reklam

Of Buluşmaları Sona Erdi

Of Buluşmaları Sona Erdi
11.08.2009 09:30
A+
A-

Of Buluşmaları yürüyüşle başladıOf Buluşmaları etkinlikleri, Atatürk Bulvarı’nda gerçekleşen yürüyüşle başladı.  Kıraç’ın Konseriyle Sona erdi.

Yürüyüşe AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, İstanbul Milletvekili Özlem Piltanoğlu Türköne, Prof. Dr. Mümtazer Türköne, Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş, Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Of Belediye Başkanı Oktay Saral, belde belediye başkanları, daire amirleri, Azerbeycan, Polonya Halk Dansları topluluğunun yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
Of Buluşmaları Sona Erdi 1
Atatürk Bulvarı, Barbaros Caddesi, Çarşıbaşı Camii ve Cumhuriyet Caddesi’nden devam ederek belediye önünde son bulan yürüyüş sonunda konuşan Kaymakam Tuncay Sonel, Of olarak büyük buluşmayı marka şehir Of’ta gerçekleştirdiklerini belirtti. Kaymakam Sonel, “Önemli olan Of’umuzu en iyi şekilde tanıtmak. Of’lu ya da Oflu olmayan tüm insanlarımızı davet ediyoruz, gelsinler ve Of’umuzu yakından tanısınlar.” dedi.
Of Buluşmaları Sona Erdi 2
Yürüyüşün ardından Cuma günü kısmında Cumapazarı Beldesi Kestane Düzü mevkiinde yöresel sanatçılar Nuri Bahadır, Yakup Atalay ve Seyfettin Çakıral yöresel türküleri seslendirerek etkinliklere renk kattı..Akşam saatlerinde ise Ballıca Beldesi’ndeki Cos Dağı Uçurtma Şenliği, Bölümlü Beldesi Sosyal Tesisleri’nde ise Of Buluşmaları Futbol Turnuvası finali ve ödül töreni yapıldı.
Of Buluşmaları Sona Erdi 3
Daha sonra yine Bölümlü Beldesi Sosyal Tesisleri’nde Sulaklı Vadisi Akşamları adlı programda yöresel sanatçılar Turan Topçuoğlu, Cengiz Selimoğlu, Yusuf Öztürk sahne aldı.

Etkinliklerin diğer günlerinde ise bölümünde sergi ve stand açılışları, yöresel yemek yarışması, Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş, Prof. Dr. Mahir Kaynak ve Prof. Dr. Mümtazer Türköne’nin katıldığıı ”2023’te Nasıl bir Türkiye” adlı panel yapıldı.

Tufan Ayaz Bisiklet Yarışması, THK Model Uçak Gösterisi, Motorlu Uçak Yamaç Paraşütü etkinlikleriyle de “Of Buluşmaları” cumartesi gününe renk kattı..

Pazar günü ise Ballıca beldesinde ”Of Balı” yarışması, Uğurlu Beldesi Düzler Mevkii Mesire buluşması ve akşam sahil tesislerinde sanatçı Kıraç’ın katıldığı konser ve akabinde havai fişek gösterileriyle “Of Buluşmaları” sona erdi.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.