ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,6004
EURO
34,8280
ALTIN
2.491,99
BIST
9.506,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
25°C
reklam

Tahtası Gitti “Revallisi” Kaldı

Tahtası Gitti “Revallisi” Kaldı
07.07.2012 15:45
A+
A-

Tahtası Gitti “Revallisi” Kaldı 1

İlçe hükümet konağının bitişiğinde bulunan  mini çocuk parkı bakımsızlıktan kullanılamaz hale geldi. Park içerisinde bulunan malzemelerin bir kısmı ya çürüdü ya kırıldı. Kullanılamaz hale gelen park için bazı vatandaşlar çocuklarımız oynamak için parka gitmek istiyorlar ama bu vaziyette parkı kullanmamız imkansız. Zaten zeminde beton tahterevallilerin tahtası gitti revallisi kaldı. Bir çocuk düşse Allah korusun.  Vatandaşlar yetkililerden konuya eğilmelerini bir an önce çözüm bulunmasını istiyoruz dediler.

Çocuk Parkıyla İlgili Bir Meclis Üyemizi Görevlendirdik

Konu ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu “Ailelerimiz haklı. Biz parkı biliyoruz. Önümüzde iki seçenek var. Ya  tadilat yapacağız, ya da parkı yeniden düzenleyeceğiz. Belediye olarak ikinci seçeneğe daha yakınız. Konu ile ilgili olarak bir meclis üyemizi görevlendirdik. Üç-beş firma ile görüşüp teklif alacağız. Çocuklarımız bizim her şeyimiz, geleceğimiz. Meseleyi önemsiyoruz. İnşallah kısa sürede çocuk parkı sorununu çözeceğiz” dedi. Mevcut çocuk parkının yetersiz olduğunu belirten Başkan Gedikoğlu, uzun vadede Zeki Bilge İlköğretim okulunun önünde daha modern bir çocuk parkının Çaykara’ya kazandıracaklarını da sözlerine ekledi.

Tahtası Gitti “Revallisi” Kaldı 2

Haber Kaynağı: www.caykaragazetesi.com

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.