ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5969
EURO
34,8046
ALTIN
2.501,74
BIST
9.476,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
25°C
reklam

UDSAK 6. Yaşını kutladı

UDSAK 6. Yaşını kutladı
21.04.2016 08:18
A+
A-

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği, 6. Kuruluş Yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutladı. Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) üyesi dağcılar, 6. kuruluş yıldönümünü kutlamak amacıyla bir araya geldi.

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) üyesi dağcılar, yaptıkları etkinlikler ile 6 yılı artık geride bıraktı. Birçok dağın zirve yolculuğunu başarıyla gerçekleştiren kulüp, dağcılık camiasında az rastlanan birliktelikle 6 yılı geride bıraktı. Trabzon Aksular Otelde yoğun katılımla bir araya gelen dağcılar 6.Yaş gününü kutlamanın mutluluğunu yaşadılar.

Yaş gününde bir konuşma yapan Kulübü Başkanı Aydın Mutlu, hayatın tam içinde olan bir kulüp olduklarını belirterek,”2010 yılında yedi doğa sevdalısının katkılarıyla kurulan derneğimizin bugün itibariyle bütün üyelerimizin doğa tutkunları sayesinde geniş bir aile konumuna gelmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Şehrin kasvetli ve gürültülü ortamından uzaklaşmak doğanın eşsiz güzelliklerini görmek en nadide çiçekler arasında özgürce gezmek isteyenlerin buluşma noktası olan UDSAK bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de doğanın bize sunmuş olduğu bütün güzellikleri görmeye, keşfetmeye değerli üyelerimiz ve doğa sevdalılarıyla birlikte devam edeceğiz,”dedi.
Kutlama töreninde UDSAK üyesi Recep Mutlu yılın sporcusu, Derneğe Maddi ve Manevi Katkıda bulunan Erdoğan Keleş, Mustafa Akgül, Mehmet Şener ile Şenol Tanrıkulu´ya plaket verildi.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. EYÜP IŞILDAK dedi ki:

    NOT. Yukardaki yorum belgesel haberi için yazılmıştı yanlışlıkla buraya eklendi. Ama fenada olmadı YEREL halk birilernin keyfi için GARNİTÖR olsun diyede bu DOĞA yı korumadı

  2. EYÜP IŞILDAK dedi ki:

    ÖNERİ ve DİLEK YUNANLILARIN önde gelenlerinin PERSLERLE İktidar karşılığı anlaşıp ettikleri ihanet sonucu, Desteksiz kalan 300 SPARTALI’nın pers ordusuna karşı verdiği mücadelenin. Daha çetinini OGENELİ hemşehrilerimiz SOLAKLI vadisini işgal eden HES cilere karşı vermişlerdir. Onlarda tıkpı SPARTALILAR gibi diğer SOLAKLI vadisinde yaşayan hemşehrileri tarafından DESTEKSİZ bırakılmış ve kazanmayı ümit ettikleri üç beş lira için DIŞLANMIŞLARDIR. Ne mahkemelerde nede her hangi bir platformda yanlarında olmadıkları gibi sürekli aleylerine çalışmışlardır. Sonuç olarak HES lerin verdiği zarar yaşanarak TEST edilmiş OGENELİLERİN haklı oldukları görülmüştür. ……Mademki belgeseli yapan kardeşimiz önerilerimizi ve görüşlerimizi isterler BELGESELE konu olan DOĞAYI korumak isyeyenlerin verdiği mücadele bu şekliyle kayıt altına alınıp gelecek nesillere anlatılmazsa bir sonraki nesil SOLAKLI vadisini belgesellerde dahi göremez ancak PLEYSTEYŞİN oyunlarında SMİLASYON olarak görürler. …O sebeple Mahkemelere giden, ineklerini satan, dayak yiyen hapse düşen tüm OGENELİ kardeşlerimizi bu BELGESELDE görmek istiyorum. Ayrıca HES lere destek olan İŞBİRLİKCİLERİDE.. Neticede HES ler para kazandıracağı için destek olanların yaptıklarının kayıt altına alınmasından İMTİNA edeceklerini düşünmüyorum…Hayırlı olsun