ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,3679
EURO
34,9483
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Açık
17°C
Trabzon
17°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
reklam

Vali Zorluoğlu’nun Baba Acısı

Vali Zorluoğlu’nun Baba Acısı
26.02.2015 07:27
A+
A-

Önceki hafta yayınlanan Valiler Kararnamesiyle Elazığ Valiliğine atanan hemşehrimiz Murat Zorluoğlu’nun babası Yusuf Zorluoğlu(77) vefat etti. Bir hafta önce organ yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı Kaşüstü Kanuni Araştırma Eğitim ve Hastanesinde yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilmekte olan Yusuf Zorluoğlu bu gece 03:00 dolaylarında hayata gözlerini yumdu. Elazığ Valiliğine atanan oğlu Murat Zorluoğlu ise babasının rahatsızlığı nedeniyle yanında bulunduğu için henüz görevine başlamamıştı.

Merhum Yusuf Zorluoğlu’nun cenazesi 27 Şubat 1015 Cuma günü Cuma namazı sonrası ilçemiz Aşağı Kumlu Mahallesinde toprağa veriliyor.

Merhum Yusuf Zorluoğlu’na Allah’tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabır ve metanet dileriz.

yusuf zorluoğlu

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. Koyumuzde ve yoremizde sevilen ve saygin bir yeri olan degerli komsumuz ve buyugumuz Yusuf amcanin vefati hepimizi derinden uzmustur. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine bassagligi dileriz.

  2. Sayın Valim, Babanız merhum Yusuf ZORLUOĞLU’na Allahtan rahmet, sizlere de başsağlığı diliyorum.