ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5692
EURO
34,6876
ALTIN
2.508,26
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
19°C
Salı Az Bulutlu
25°C
reklam

Yılmaz Aydın dualarla uğurlandı

Yılmaz Aydın dualarla uğurlandı
25.06.2015 11:59
A+
A-

Salı günü Çaykara’dan Ataköy Mahallesi istikametine giderken kamyonla çarpışan ve kaldırıldığı KTU Tıp Fakültesi hastanesinde dün vefat eden Yılmaz (Muhammet) Aydın oldukça kalabalık bir cemaatle toprağa verildi.

Taşören Mahallesinde öğle namazına müteakip defnedilen Aydın’ın Cenazesine Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, TİSKİ Yönetim Kurulu Üyesi ve Çaykara eski Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu, Çaykara Müftüsü Ali Fuat Baycan, Dernekpazarı Müftüsü Abdullah Aksoy, çalıştığı Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesindeki mesai arkadaşları, Çaykara’daki daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Öğle namazına müteakip saf tutan cemaate Dernekpazarı Müftüsü Abdullah Aksoy kısa bir sohbet verdi. Çaykara Müftüsü Ali Fuat Baycan’ın cenaze namazını kıldırmasının ardından Yılmaz (Muhammet) Aydın sevenlerinin dualarının eşliğinde aile mezarlığına defnedildi. 38 yaşında kaza sonucu vefat eden Yılmaz (Muhammet) Aydın’ın ailesi ayakta durmakta oldukça güçlük çekti.

Yılmaz (Muhammet) Aydın Çaykara’da çalıştığı iş yerinde ve çevresinde oldukça samimi esprili, yardımsever olmasıyla tanınan ve çok sevilen bir sima olarak hafızalarda yerini koruyacaktır.

kaynak

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. ahmet atalay dedi ki:

    muhammet yilmaz aydina allahdan rahmet kederli ailesi ve sevenlerine sonsuz sabirlar .trabzon caykara tasören köüyünün basi sag olsun ..yeri doldurulamiyacak bir degeri kayb ettik