ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5969
EURO
34,8046
ALTIN
2.501,74
BIST
9.476,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
25°C
reklam

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı yeniden aday gösterildi

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı yeniden aday gösterildi
29.12.2018 02:29
A+
A-

Ak Parti, İstanbul Arnavutköy belediye başkanlığı için mevcut başkan hemşehrimiz Ahmet Haşim Baltacı’yı bir kez daha aday gösterdi.

Çaykaranın Baltacılı mahallesinden olan İstanbul ili Arnavutköy Belediye Başkanı Ak Partili Haşim Baltacı 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Ak Partiden 4. kez aday gösterildi.

28 Mart 2004 yerel seçimlerinde AK PARTİ’ den Arnavutköy Belediye Başkanlığına seçilen Baltacı, belde olarak teslim aldığı Arnavutköy ilçe olmasıyla birlikte 29 Mart 2009 yerel seçimlerine ikinci kez başkanlığa seçildi. 30 Mart 2014 mahalli seçimleri de  kazanarak 3. kez Arnavutköy Belediye Başkanlığına seçildi.

Ak Parti İstanbul  il Başkanı Bayram Şenocak tarafından aranan İstanbul adayları yapılacak olan aday tanıtım programına davet edildi.

3 dönem Arnavutköy Belediye Başkanlığı yapan hemşehrimiz Haşim Baltacı Ak Parti tarafından 4. kez Arnavutköy’den belediye başkanlığına aday gösterildi

Haşim Baltacı Öz Geçmişi

1965 yılında doğan Ahmet Haşim Baltacı, Trabzon’un Çaykara İlçesindendir. Baltacılı mahallesinde doğdu 1969 yılından itibaren Arnavutköy’de ikamet etmekte olan Ahmet Haşim Baltacı, ilk öğrenimin ardından,

1983 yılında İstanbul İmam Hatip Lisesi’ni bitirdi. İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümündeki kısmi eğitimin ardından, Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Bölümü’nden 1989 yılında mezun oldu.

Askerliğine 1991-92 yılları arasında Ankara Polatlı Topçu Okulunda başlayarak, Hatay-Kırıkhan Endüstri Meslek
Lisesi’nde Yedek Subay olarak görevini tamamladı.

Çeşitli konularda kurs ve seminerlere katılan Ahmet Haşim Baltacı, iş hayatında; mühendislik, tekstil, gıda ve iletişim sektörlerinde işletme sahibi ve yönetici olarak çalıştı.

Birçok sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarında aktif olarak yer aldı. Refah Partisi ve Fazilet Partisi’nde yönetici ve Belde Başkanlığı görevlerinde bulundu. Ak Parti’nin kurulmasıyla birlikte, Arnavutköy Kurucu Belde Başkanı olarak görev aldı.

28 Mart 2004 Yerel Seçimlerinde Ak Parti’den Arnavutköy Belde Belediye Başkanlığı’na seçildi. 29 Mart 2009’da
tekrar seçilerek ilçe olan Arnavutköy’ün ilk Belediye Başkanı oldu. 30 Mart 2014’de yapılan Mahalli İdareler
Genel Seçiminde 3 kez belediye başkanlığa seçildi.

Halen Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Bölümü, Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetim Programında Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir.

Ahmet Haşim Baltacı, evli ve beş çocuk babasıdır.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.