Uzungöl’de Birinci etap başlıyor Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu yaptığı açıklamada “Çevre ve Şehircilik bakanımız Trabzon’a 2 milyon lira gönderdi. Bu 2 milyon lira ile birinci kısma başlıyoruz Uzungöl’de. Ayrıca 10 milyon Tl’lik ikinci bir proje var” dedi.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ilk etap için 2 Milyon Liralık bir ödeneğin geldiği belirtilirken, ikinci etap için 10 Milyon Liralık kaynağın hazır olduğu belirtildi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu yaptığı açıklamada “Çevre ve Şehircilik bakanımız Trabzon’a 2 milyon lira gönderdi. Bu 2 milyon lira ile birinci kısma başlıyoruz Uzungöl’de. Ayrıca 10 milyon Tl’lik ikinci bir proje var. Bunun da 6 Milyon Lirasını iller bankası bize veriyor. 4 Milyon lirasını da kredi olarak alıyoruz. Uzungöl’de 10 sene önce yapılan o düzenlemeleri yenileme ihtiyacı vardı. Buralarda kullanılacak” dedi.
Ama ne 1 etap ne varsa tabi oylebi etap nedir golun kenarina betonmu dokeceksiniz yoksa paralari havayamai sacacksiniz uzungole kadar koy yollarina bakin hepsi yarik dokuk cukur brakin uzun golu koylerin onca ihtiyaci var 1 etap 2 etap hikayelerini
Habere bak 1.etap nedir 2.etap nedir bilgilendirme yok. Para göndermiş te muşta mişte
Haberden ne yapılacağını anlamadım. Anlayan var mı aceba…