ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,3620
EURO
34,9560
ALTIN
2.324,87
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Açık
17°C
Trabzon
17°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
reklam

Trafik Kazası, Yine Aynı Nokta

Trafik Kazası, Yine Aynı Nokta
18.07.2013 00:48
A+
A-

Trafik Kazası, Yine Aynı Nokta 1Dernekpazarı İlçesi sınırları içinde üç kör nokta trafik kazalarıyla adını duyurmaya devam ediyor. İlçe girişindeki iki dönemeç, İlçe merkezindeki köprüler alanı ve İlçe çıkışındaki Süt Fabrikası çevresi. Sayısını unuttuğumuz hasarlı kazalar yanında yaralı ve ölümlü kazaların oluştuğu bu üç kör nokta için her ne kadar yazdık sa da yetkili ve sorumlulara sesimizi duyuramadık. Bahse konu üç nokta da çok az bir masrafla yapılacak ıslah çalışması sorunu çözeceği halde hep sürücü hatası deyip geçiştirilmektedir. Aynı sürücüler farklı yerlerde değilde hep oralarda kaza yapması nasıl izah edilebilir.?

Çaykara-Of istikametine gitmekte olan 53 plakalı taksi tam dönemeçte Of istikametinden gelip, Hes tesisine geçmeye çalışan Wosvagen marka otomobille karşılaştığında sola doğru kaçarken yeni yağan yağmurun da etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybedip karşı istikametten gelen Diyanet Vakfına ait 06 DK 5533 plakalı Fort Transitle çarpıştı. Otomobilde bulunan beş kişi hafif yaralı olarak 112 acille Of Devlet Hastahanesine kaldırıldı. Minibüs şoförüne bir şey olmadı. Hava yastığının açılması olası bir yaralanmayı önlediği tahmin edilmektedir.

Karayolları bir an önce bu noktalar için gerekli çalışmalara başlamalıdır.

Haber: Fahri Düzenli/DERNEKPAZARI

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.