ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5680
EURO
34,7221
ALTIN
2.492,34
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
19°C
reklam

Işıklı Mahalle Muhtarı Dündar ‘dan anlamlı ziyaretler

Işıklı Mahalle Muhtarı Dündar ‘dan anlamlı ziyaretler
17.04.2020 14:00
A+
A-

Çaykara Esnaf ve Sanatkarlar Kredi  Kefalet Kooperatifi Başkanı ve merkez Işıklı Mahalle Muhtarı Mehmet Savaş Dündar, İlçe Hastane Başhekimi ve Jandarma Karakol komutanlığını ziyaret ederek bir süre görüştü.

Çaykara Dr. M. İlhan Durgun İlçe Hastanesi Başhekimi Abdullah Kaan Kurt ve Çaykara Karakol Jandarma Komutan Üstçavuş Yeşilçimen’i ziyaret eden Dündar şunları söyledi ‘’Koronavirüs nedeniyle canlarını hiçe sayarak gece gündüz İnsanlarımıza hizmet eden özverili Çalışan başta Sağlık Çalışanlarına, Emniyet güçlerimize ve Jandarma teşkilatına bu zor günlerimize yoğun bir şekilde çalışarak hizmet  eden kişilere ayrı ayrı teşekkürlerimizi iletiyoruz’’dedi.

Çaykara Dr. M. İlhan Durgun İlçe Hastanesi Başhekimi Abdullah Kaan Kurt’ta Dündar’a şunları söyledi nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim bizler Sağlık çalışanı olarak yemin ettik İnsanlarımıza hastalarımıza hizmet edeceğimize dair söz verdik başka seçeneğimiz yok ‘’dedi.

Karakol Jandarma Komutan Üstçavuş Yeşilçimen’de ziyaretinizden dolayı Çok teşekkür ediyorum Çaykara ve Çaykaralılara hizmet etmekten mutluluk duyuyorum Çaykara halkı çok duyarlı ve hiç bir sorunlarla karşılaşmıyoruz, Bu vesile ile size ve Çaylara halkına teşekkür ederiz’’ diye ekledi.

Mehmet Savaş Dündar :‘’Başını sokma dara, evde kal Çaykara’’

 

Işıklı Mahalle Muhtarı Dündar ‘dan anlamlı ziyaretler 1

ETİKETLER:
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. EMRE dedi ki:

    IŞIKLI MAHALLE MUHTARI NE İŞE YARAR. HUŞOYA VEYA KADAHORA NE FAYDASI OLMUŞTUR.