ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5115
EURO
34,8392
ALTIN
2.488,22
BIST
9.509,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
17°C
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
reklam

CHP ve Milli Değerler

1959 yılında Trabzon-Çaykara-Maraşlı köyünde doğdu. İlk ve ortaokulu, Rize- Güneysu ilçesinde, Lise öğrenimine Çaykara’ da başladı ve Sürmene lisesinde tamamladı. Anadolu Üniversitesinde İktisat ve Ekonomi bölümünü bitirdi. 1980 yılında Sağlık Bakanlığı’nda kamu görevine başladı. Çeşitli bakanlıklarda idarecilik, danışmanlık ve müşavirlik görevleri üstlendi. Halen kamu görevine müşavir olarak devam etmektedir. Türk Musikisi alanında çeşitli araştırmaları ve besteleri bulunmaktadır. Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği (MESAM) üyesidir. Ud ve ses icra sanatçısıdır. Evli ve iki çocuk babasıdır.
17.05.2021 12:48
A+
A-

Ülkemizden işgal kuvvetlerini kovan Cumhuriyeti kuran başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün ecdadın seferber olduğu Anadolu müdafaası kahramanlıklarla dolu kadîm destanımızdır.

Şahin Bey, Makbule Hanım, Sütçü İmam, Satı Çırpan, Nezahat Onbaşı, Kara Fatma ve son Mareşal Fevzi Çakmak mezkür destanın bayraklaşmış sütunlarıdır.

Atatürk, Cumhuriyetin ardından CHP’ni de kurarak siyasal alandaki çalışmalarını kurumlaştırmış,  anılan parti îcra-î faaliyetlerini günümüze dek sürdürmüştür.

Atatürk’ün kurucusu olduğu CHP’den 25,26 ve 27. dönem Bursa Milletvekili seçilen Orhan Sarıbal siyasî kıblesini şaşırarak Atatürk ve vakî CHP idaresine ‘katliamcı’ dedi.

2006-2010 yılları arasında Gürsu Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığını da yürüten Orhan Sarıbal 1937’de yaşanan Dersim olayları için ‘unutmadık, asla unutmayacağız. Dersim katliamında yitirdiğimiz canları saygı ile anıyorum.’ Açıklamasında bulundu.

Atatürk’ü siyasi şemsiye, örtü olarak kullanan iki yüzlü!

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığı yap, siyasi basamak olarak kullan, millet vekili seçil ve Atatürk’e ‘katliamcı’ de!

Vay beee!..

Sağlam yatırım.

Teminatı CHP.

Kafasına beyin koymayan ‘vampir’  edası ile Atatürk’e saldırmak.

Pervasızca!

Atatürk’e bile hakaretin sıradan hale geldiği CHP’de yurtseverlerinin sessiz kalması parti içindeki ‘tek adamlığın’ sonucu.[Diktatörlük]

Hakim güruh milli çıkarları ve Atatürk’ü sevmiyor.

Sadece siyasi aparat olarak kullanıyor.

Baksanıza kurucularına katliamcı diyorlar partiden ses yok.

Ensest tercihler CHP’nin DNA’sındaki ‘nükleotid’ zinciri tahrip etmiştir.

CHP’de iyi bakterilerin sayısı azalmış  gerekli olan vitaminler ve yararlı maddelerin üretimi durmuştur.

Orhan Sarıbal’ın baraj kapaklarını açarak başlattığı selin altında Atatürk’ün kalması elbette mümkün değil.

O, tarihteki yerini almıştır.

Sarıbal kendi etinin  tadına bakmıştır.

Lakin bu durum CHP’de  ilk değil.

Mütemadiyen  devam etmekte.

Bilinçli bir kümelenme söz konusu, aptalca değil!

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel’in  “Biz Dersimli fakir bir ailenin dördüncü çocuğunu Genel Başkan yaparak Dersim ile helâlleştik” [1] açıklamasında bulundu.

Şüyuu, vukuundan beter bir açıklama.(Dedikodusu olaydan daha kötü).

Omurgasız  laçka bir beyan!

Kendisinin böyle bir tweet atmayacağını ifade eden Özel, “Türkiye’de atılan her tweet üzerinden linç kültürünün yükselmesine izin vermemek lazım. Arkadaşımızın linç edilmesine izin vermemeliyiz.” Dedi.

Bre gafil linç edilmek istenilen arkadaşınız mı Atatürk’ mü?

Bari, Atatürk’ü de Sarıbal’ı da linç ettirmeyiz de!..

Hatalar artık ‘halka’ olarak değil ‘zincir’ olarak ortaya konmaya başlandı.

Milli duruş ve toplum hafızası tahrip ediliyor.

Hakaret bombası ne kadar büyükse tahribatı da o kadar yüksek olur.

CHP’ de Türkiye’nin milli menfaatlerine ve manevi değerlerine karşı çıkma bir ilke anlayışı içinde ortaya konulmakta bu yönde ileri çıkanlar parti yönetimince korunmaktadır.

Birkaç örnek verelim.

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı tweetleri.

-Diren Ceylanpınar.

-Diren Lice Kadıköy seninle.

-HDP’ ye yapılan faşist saldırıları kınıyorum.

-Bu gece kwanın özgürlük ateşini yaktığı gece. Newroz piroz be.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu tweetleri.

-Alın size nur topu gibi bir mağduriyet daha.(15 Temmuz 2016)

-Demokrasi zaferi diyorlar, sokağa çıkanlar neden yaşasın demokrasi bağırmıyor öyleyse? Tekbir de neyin nesi bu durumda?

-Tekbir getirerek boğaz keserek mi demokrasi mücadelesi verilir.(Kurban bayramına atıfla) İnandığınız Allah’ınız sizin de belanızı versin.

-‘Mustafa Kemalin Askerleriyiz’ gibi bir sloganı doğru bulmuyorum, militer bir dil olmasından öte, birey olmanın önüne geçen bir ifade.

-Tarihte bugün 19.15’ te Ermeni soykırımı başladı. Katledilen Ermeni vatandaşlarımızı anıyoruz. Taksimde.

-Devlet katil değil seri katildir.

Ve daha niceleri!

CHP’deki bu durum Atatürk’e ait büstlerin sevilip fikirlerine sövmekten kaynaklanmaktadır.

CHP Parti Yönetimi kendi içindeki vatansever onlarca partiliyi öğütüp dışarı atması çürümüşlükte partinin vardığı noktayı apaçık ortaya koymaktadır.

Muharrem İnce’nin parti oylarını (%) 30’ lara çıkarıp dışarı atılmasının temelinde Atatürk’e ‘katliamcı’ dememesi mi yatıyor?

CHP, Partideki tutarsız yapı ile devleti nasıl idare edeceği, demokrasiyi nasıl elde tutacağı, sürekli bir adalet anlayışı ile huzuru sağlayıp sağlayamayacağına dair ciddi şüphe emareleri barındırmaktadır.

Millete dair kadim ve kutsal ne varsa sayıp söven bu ‘lejyonerler’ buldukları sahipsiz köyde miras yedi olarak dolaşmaktadır.

Yol, köprü, cami, tünel, kanal ve Milli Silah Üretimine karşı çıkan CHP; ‘Histrionik’ siyasi kişilik yarılması yaşamaktadır.

CHP’nin mutasyon ve varyantlarının nerede duracağını kestirmek mümkün değildir.

Bu tahta artık çivi kaldırmaz.

Saygılarımla.

   

Kaynakça:

1-)https://www.veryansintv.com/chpli-ozel-biz-dersimli-bir-ailenin-cocugunu-genel-baskan-yaparak-dersim-ile-helallestik

 

 

 

 

 

ETİKETLER:
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.